Haberler

Eski Galatasaraylı Melo'dan Fenerbahçe efsanesi Alex'e gönderme: Türkiye'deki en iyi Brezilyalıyım

Güncelleme:

Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo, "Türkiye'deki en iyi Brezilyalıyım" diyerek Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza'ya göndermede bulundu.

Galatasaray'da oynadığı dönemde kupalar kazanan ve sarı kırmızılı taraftarın sevgilisi olan Felipe Melo, Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza'ya göndermede bulundu.

Melo, İspanyol gazetesi AS'a verdiği röportajda "Güçlü bir karakterim var. Ben bir profesyonelim. Ben Brezilya'da kötü şartlardan gelen ve başarılı olmak isteyen bir oyuncuyum. Saha içinde bambaşka biri oluyorum, ne olursa olsun kazanmak istiyorum. Dürüstlükle ve rakibe saygı çerçevesinde her zaman kazanmak zorundayım. Saha dışında eğlenceliyim. Saha içindeki gibi bir canavar değilim" dedi.

Eski Galatasaraylı Melo'dan Fenerbahçe efsanesi Alex'e gönderme: Türkiye'deki en iyi BrezilyalıyımFelipe Melo

"EN İYİ BREZİLYALIYIM"

Türkiye kariyeriyle ilgili de konuşan Brezilyalı futbolcu, " Galatasaray'a giderek Türkiye tarihinin en iyi Brezilyalı futbolcusu oldum. 4 yılda 8 kupa kazandım. Real Madrid'e gidebilirdim ancak olmadı. Dünya Kupası'nda oynadığım zaman menajerim onlarla görüşmüştü, ben direkt olarak görüşmedim. Herkes Real Madrid'de oynamayı ister Real Madrid sizi istiyorsa her şeyi bırakmak zorundasınızdır. Ama orada tarih yazabilir misiniz? Belki evet; ama bugün sonsuza kadar kalbimde olarak Galatasaray'a olduğu gibi ikonik bir futbolcu olamazdım" diyerek Alex'e gönderme yaptı.

Felipe Melo, 2011-2015 yılları arasında Galatasaray forması giymişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Felipe Melo Fenerbahçe Türkiye Haberler

500

Yorumlar (15)

Kenan:

Ancak alexin kapısına bağlanırsın kulübeye sesli güldüm narkozdan uyanmış anlaşılan

22
10
yanıtYanıtla
GSLİ:

BİR GALATASARAYLI OLARAK MELOYA SORUYORUM HEYKELİN NEREDE ? VE SEN AVRUPADA NE KAZANDIRDIN FANATİK OLABİLİRİZ AMA MÜTEVAZİ VE ÇOK SEVİLEN BİR FUTBOLCUYLA KENDİNİ KIYASLAMAN BİLE ŞİZOF TEŞİSİDİR. AMA OLSUN GÜLDÜK :)

24
5
yanıtYanıtla
fb:

aynen öyle 1 hagi 2 alex bunlar dışında tanımam

yanıt6
yanıt0
SACET:

BİR GS Lİ OLARAK MELODAN NEFRET ETTİM. . .

20
8
yanıtYanıtla
Feyyaz:

Sen olsan olsan Alex''in pitbullu olursun :)

14
8
yanıtYanıtla
M.ALİ:

İyi güldüm sabah sabah :) Sen kim? ALEX kim?

15
5
yanıtYanıtla
YUSUF TANAYDIN:

Meloya gülen futboldan anlamaz varlıklar bende size gülüyorum :) Neden mi ? Alex dediğiniz şahıs Avrupa da nekadar başarı kazandırdı size :) çok dar düşüncelisiniz :)

5
12
yanıtYanıtla
Fatih:

Alex,roberto carlos,taffarel varken senin esamen okunmaz melo.

10
4
yanıtYanıtla
koçero:

roberto carlosuda mı dememişler mi ispanyollar

11
1
yanıtYanıtla
faruk:

Kendisi bile söylediğine inanmıyordur??

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title