Haberler

Eski futbolcular Sabri Sarıoğlu ve Tolga Zengin yayıncı kuruluşta yorumcu oldu

Güncelleme:

Eski futbolcular Sabri Sarıoğlu ve Tolga Zengin, kariyerlerinde yeni bir sayfa açıyor. İki futbolcunun yeni sezonla birlikte yayıncı kuruluşta yorumculuk yapacağı öğrenildi. İkilinin yanı sıra deneyimli teknik direktör Abdullah Avcı da yorumlarıyla yayıncı kuruluşta görev alacak.

Süper Lig'in başlamasına 1 gün kala yayıncı kuruluştan dikkat çeken hamleler geliyor. Ligin eski yıldızları Sabri Sarıoğlu ve Tolga Zengin yeni sezonla birlikte yayıncu kuruluş beIN Sports'ta yorumculuk yapacak. Deneyimli teknik direktör Abdullah Avcı da görüşleriyle yayıncı kuruluşta olacak.

6 LİG ŞAMPİYONLUĞU VAR

Galatasaray'da uzun yıllar oynayan Sabri Sarıoğlu, sarı kırmızılılarda 6 Süper Lig, 4 Türkiye Kupası ve 5 TFF Süper Kupa kazandı.

Profesyonel kariyerinde Trabzonspor ve Beşiktaş'ta ter döken eski milli kaleci Tolga Zengin ise Karadeniz ekibiyle 1 Türkiye Kupası ve 1 TFF Süper Kupa kazanırken siyah beyazlılarda 2 kez Süper Lig'de mutlu sona ulaştı.

(Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sabri Sarıoğlu Abdullah Avcı Tolga Zengin Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

AlpTuna:

Güldür güldürdeki yorumcu bilal gerçek olacak o vakit.

5
0
yanıtYanıtla
EFEDAYI:

Fetö gine işbaşında. . .

3
0
yanıtYanıtla
MATRUŞKA:

OOOH 1-2 BOŞ YAP, PARAYI CUKKALA, GİT BARLARDA YE

2
1
yanıtYanıtla
CANMEN:

TOLGA ANTIPATIK. . . SABRI HARBI BIRI DIYE DüSüNüYORUM. . . .

yanıt1
yanıt0
Bu ne:

Üyeliğimi yenilemedim. Belki yenilerim diye düşünüyordum, gerek kalmadı. Efendi adamlar bulun yorumcu olarak, bu ikisinin kalibresi neki?

0
2
yanıtYanıtla
Atakan:

Zaten bir bunlar eksikti

0
1
yanıtYanıtla
Ankara:

Sabri sahada yaptığı hareketler gibi (kendisine attığı vücut çalımı,isabetli şutlar )yorum yaparsa güney amerikalılar uykularından feragat edip sabri yi dinlerler,sabri seneye kaputaj plajı gibi türk turizm inin tanıtım yüzü olacak.

0
1
yanıtYanıtla
Enver ayaz:

Tolga fener düşmanı nasıl yorum yapcak ya gidin işinize

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title