Haberler

Eski futbolcu Serhat Akın Dinamo Kiev yenilgisi sonrası çılgına döndü: Büyü var

Güncelleme:

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş mücadelesinde Dinamo Kiev'e uzatmalar sonucunda 2-1 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti. Maç ile ilgili görüşlerini aktaran eski futbolcu Serhat Akın ise "Kadıköy'de büyü var" dedi.

Fenerbahçe ile özdeşleşmiş eski futbolcu Serhat Akın maçın ardından isyan etti. Yaptığı paylaşımlara çok sayıda yorum yapıldı.

"HAKKI BU DEĞİLDİ"

Fenerbahçe'nin oynadığı futbolu, "Bu Fenerbahçe bu sene çok can yakar" diyerek yorumlayan Serhat Akın, ilk yarının ardından, İlk yarının hakkı bu skor değildi bence" ifadelerini kullandı.

"BÜYÜ VAR"

Ukrayna temsilcisinin ilk golünden sonra çileden çıkan Serhat Akın, "Kadıköy'de büyü var bunun başka açıklaması yok bu nasıl maç kafayı yiyeceğim!!!!!!" paylaşımını yaptı.

Eski futbolcu Serhat Akın'ın Dinamo Kiev yenilgisi sonrası sözleri olay yarattı: Büyü var

FENERBAHÇE AVRUPA LİGİ'NDE DEVAM EDECEK

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Çekya ekibi Slovacko ile eşleşen Fenerbahçe, ilk maçını 4 Ağustos Perşembe günü Ülker Stadyumu'nda, rövanş maçını ise 11 Ağustos'ta Miroslava Valenty Stadı'nda oynayacak. Fenerbahçe rakibini elemesi durumunda UEFA Avrupa Ligi'ne kalmak için play-off oynayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Serhat Akın Dinamo Kiev Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (2)

Rahman Karaeski:

Bi git ya ne büyüsü

2
1
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

daha beter olun.vede olacaklar.ısmaıl hocanın ahı var.rezıller.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title