Haberler

Eski Fenerbahçeli Serhat Akın: Tolgay Arslan Fenerbahçe'ye Gelecek

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Serhat Akın, transferi gündemde olan Beşiktaşlı Tolgay Arslan'la ilgili "Fenerbahçe'ye gelecek. Ersun Yanal onu çok istiyor." dedi.

Fenerbahçe'nin devre arası transfer çalışmalarını değerlendiren Serhat Akın, Tolgay Arslan'la ilgili dikkati çeken bir açıklamada bulundu. Akın, siyah-beyazlı oyuncunun Fenerbahçe'ye transfer olacağını söyledi.

Radyospor'a konuşan Serhat Akın'ın Tolgay Arslan'la ilgili açıklamaları şöyle;

"JAILSON'LA ÇOK İYİ İKİLİ OLACAK"

"Tolgay Fenerbahçe'ye gelebilir, tam Fenerbahçe'nin istediği oyuncu. Fenerbahçe'de gönlü var. Aziz Yıldırım başkanken Fenerbahçe'ye gelmek istedi. O dönemde Şenol hocayla, oynatılmadığı için sorun yaşıyordu. Ama ben 'gelme, doğru zaman' değil" dedim. O zaman Beşiktaş'ta kalmalıydı. Şu anda Fenerbahçe'ye gelmeli. Doğru zaman. Ve gelecek. Ersun Yanal onu çok istiyor. Jailson toplayıcılık işini yapar, Tolgay önde de oynayabiliyor, iki yönlü. Jailson'la çok iyi ikili olacak. Fenerbahçe, Tolgay'dan küçük çaplı bir kahraman yaratır."

Eski Fenerbahçeli Serhat Akın: Tolgay Arslan Fenerbahçe'ye Gelecek

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ersun Yanal Serhat Akın Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

Burçin:

Çöp !, , , , , FB yakışmaz. . .

4
4
yanıtYanıtla
örnek almak:

bu serhat 4 galatasaraylıyı oyundan attıran dansöz serhat değilmi, adam değilki sözüne itibar edilsin

1
5
yanıtYanıtla
bzztt:

gel tolgay sen harcancak adam değilsin

2
3
yanıtYanıtla
RİZELİ BİR YORUMCU:

BZTT. senin yorumlarını taktir eder severim. bana benziyorsun. iyi yorumlar.

yanıt1
yanıt0
BAĞKUR EMEKLİSİ:

BENCEDE FAYDALI OLUR

3
2
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

FENERBAHÇEYE ÇOK FAYDASI OLUR DİYENLERDENİM

3
2
yanıtYanıtla
Turgutt:

FB ye direk oynayacak, takıma büyük katkı sağlayacak adam lazım. Oturacak ayağında dermanı olmayan adam değil. . Sn Ali koç sakın para verip almayın bu adamı?Bjk yönetimi FB ye çeşitli yalan haberlerle satmaya çalışıyor?

1
3
yanıtYanıtla
R Soldado:

Süper ligde ki en beğendiğim, top ayağına en çok yakışan oyunculardan biri. İnşallah gelir. iyi bir takımda çok verimli ve etkili işler yapar.

1
2
yanıtYanıtla
FENERLI-1:

ONUN FENERE HEC BIR HAYRI OLMAZ

1
1
yanıtYanıtla
DÜRÜMCÜ TOLGAY:

Ne özelliği var ki. Tek özelliği dürüm yediği için kadro dışı kalmış. Fenerbahçe tesislerinde gizli gizli dürüm yer artık. Bjk de rahat rahat dürüm yedirmediler adama. Dürüm yediği için kadro dışı kalan bir oyuncuyu alan tek takım Fenerbahçe. Kronik sakatlığını bile bile Tolga Ciğerci''yi alan tek takım Fenerbahçe. İlklerin takımı Fenerbahçe.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title