Haberler

Eski Fenerbahçeli Serhat Akın, Erol Bulut'un yerine Joachim Löw'ün getirilmesini önerdi

Güncelleme:

Fenerbahçe camiasında bir kesim Erol Bulut'a sonuna kadar güvenirken, bir kesim ise genç teknik adamı ciddi şekilde eleştiriyor. Farklı sesler gündemden düşmezken, bu kez sarı-lacivertli takımın eski futbolcusu Serhat Akın'dan Joachim Löw önerisi geldi. Bu öneri sonrası Fenerbahçe taraftarı, sosyal medyada ikiye bölündü.

Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw'ün EURO 2020'den sonra görevinden ayrılacağını açıklamasının ardından flaş bir Fenerbahçe çağrısı geldi.

"KULÜP TAKIMI İSTİYORUM"

Joachim Löw, Alman Milli Takımı'nı bırakacağını açıklamasının ardından "Teknik adamlık kariyerim burada bitmeyecek! Çünkü gün gün çalışmayı seviyorum ve futbolcularla sahada olmayı, onlarla bireysel ilgilenmeyi seviyorum" diyerek yeni sezonda bir kulüp takımı çalıştıracağının sinyalini verdi.

Eski Fenerbahçeli Serhat Akın, Erol Bulut'un yerine Joachim Löw'ün getirilmesini önerdi

"NOKTA ATIŞI OLMAZ MI?"

Alman teknik adam Löw'ün bu açıklamasının ardından Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Serhat Akın flaş bir çağrıda bulundu. Daha önce Christoph Daum'un Fenerbahçe'ye gelmesi gerektiğini söyleyen Serhat Akın, bu kez Löw için paylaşımda bulundu. Serhat Akın yaptığı paylaşımda "Löw, Alman Milli Takımı'na veda edecek bence kaçırmamak lazım nokta atışı olmaz mı?" ifadelerini kullandı.

Eski Fenerbahçeli Serhat Akın, Erol Bulut'un yerine Joachim Löw'ün getirilmesini önerdi

TARAFTAR İKİYE BÖLÜNDÜ

Serhat Akın'ın Joachim Löw ve Fenerbahçe yakıştırmasının ardından bazı taraftarlar fikre sıcak bakarken, bazı taraftarlar ise "Bunlar sezon sonu konuşulacak konular, takıma zarar vermeyin" tepkilerinde bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Joachim Löv Serhat Akın Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (8)

kaya:

Serhat hayırdır?Kime çalışıyorsun???

11
4
yanıtYanıtla
serhat:

boş yama serhat

9
2
yanıtYanıtla
fenerly:

serhat saçmalama Allahını seversen lig ortasında dediğin şeye bak ortalık karıştırma. Gücün varsa seneye getir yok otur yerine

7
1
yanıtYanıtla
Serhatçı Tayfa:

Muhaim Möv gelirse mampiyon miz moluruz

0
7
yanıtYanıtla
GUMUCA 07:

Kulübede burnunu parmağıyla temizleyip boşa gitmesin diye yiyen Löw değil mi?

6
1
yanıtYanıtla
fbli:

kim ki bu? boş verin bunu. almayın sakın.

1
3
yanıtYanıtla
fenerlhalit:

bu serhata ne oluyor ?? menejermisin sen ??? yok daum gelsin yok löw gelsin ??? neyin pesindesin survivor serhat :)

1
0
yanıtYanıtla
ELVİS SELİM KILIC:

serhat ALLAH askına bir uzayıver fenerden takım sampiyonluga gidiyor birde senin gibilerle ugrasıyoruz uc yıldır ilk defa iyi kotu takım rayına oturdu simdide sizin gibiler takoz koyuyor sen kimsin ya bazı yorumcular gibi yok su yok bu gelsin seviyorsanız bu takımı uzayıverin lütfen BASKAN YONETİM YERİ ZAMANI geldiginde gerekeni yapar 6s bjk ye bisey diyemeyenler EROL HOCAMIZIN uzerinden fenerbahcemize vurmaya calısıyorlar kaybolun ve huzur verin baska kapıya yallaaaa

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title