Haberler

Eski Fenerbahçeli Serhat Akın, Canlı Yayında Alex Videosu İzleyip Ağladı

Güncelleme:

Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın, Twitch canlı yayınında bir takipçisinin Alex de Souza'nın veda görüntülerini paylaşmasının ardından duygulandı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Serhat Akın, canlı yayında bir takipçisinin Alex De Souza'nın veda görüntülerini yayınlamasının ardından gözyaşlarına boğuldu.

Brezilyalı futbolcunun kulüpten gönderilişiyle ilgili sert açıklamalar yapan Serhat Akın, "Bu şekilde kim yolladıysa onu sevmiyorum. Kimseden de korkum yok" ifadelerini kullandı.

İşte Serhat Akın'dan Alex açıklamaları;

"Çocukluğum Fenerbahçe ile geçti. Ben Fenerbahçe'de doğdum, Fenerbahçe'de öleceğim. Tüm samimiyetimle şunu söylemek istiyorum. Abuk sabuk şeyler Türkiye'de gündem oluyor, demek ki sesimiz bir yerlere gidiyor. Benim korkum Allah'tandır sadece."

"ALEX'İ BU ŞEKİLDE KİM YOLLADIYSA ONU SEVMİYORUM"

"Alex'in bu şekilde yollanmasına kim yol açtıysa, kim sebep olduysa ben onu sevmiyorum. Fenerbahçe taraftarı olarak söylüyorum bunu. Nasıl 5-6 yaşında Fenerbahçe formasıyla dolaşırken, aynı o duygularla söylüyorum. Fenerbahçe büyük bir camia. Böyle bir büyük değeri, bu şekilde yollamak bize yakışmadı. Kimseden de korkum yok. Bu adamı omuzların üstünde yollamamız lazımdı. Moralim çok bozuk, çok sinirliyim."

"İNŞALLAH BAŞKAN ALİ KOÇ OLUR"

"Alex çok büyük bir değerdir. En kısa zamanda inşallah Başkan Ali Koç olur. Alex konusunda söylediklerimden Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman falan kimseden korkmuyorum. Bu programdan bir şey alınacaksa bu alınsın."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Alex De Souza Serhat Akın Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

antifutbol:

neyin kafası bu ne ağlaması

6
5
yanıtYanıtla
dürüst akp,li:

fener önce trabzonun kupasını versin.

3
5
yanıtYanıtla
rte03:

chp''nin trolleri kol geziyor !

yanıt0
yanıt2
OTURTAN BOĞA:

KÖPEKLER İSTEDİ DİYE ATLAR ÖLMEZ. ŞAMPİYON GALATASARAY

2
4
yanıtYanıtla
OTURTAN BOĞA:

BU YORUMU BEĞENMEYEN 5 KİŞİ DEMEKKİ ATLARIN ÖLMESİNİ İSTEYEN İTLERDİR.

yanıt0
yanıt0
belgin aydogdu:

Soytari reklam pesinde ac kaldi Türkiyeye geldi parasi olsa Türkiyede yasamaz

2
2
yanıtYanıtla
maskeli süvari:

halamı 6-0 bız 7-0 ları demıyoruz kaıleye bıle almıyoruz hatta 1989 paf takımla maca cıkıp fenerı sanırım3-2 yendıgımızı soylemıyoruz hatta bırdaha olmayacak 1 kere olacaktı oda yıne ılklerın takımı galatasaray yaptı kendı taraftarınız ve kendı stadınıuzda şampıyoınluk kupasını kaldırdık bır daha oolmaz bız bunları unuttuk yenı basarılara oadaklandık sızde elınızdekı emzıkle oynayın durun. .

2
2
yanıtYanıtla
bayrampasa:

6-0 hatirasi serhat akin ya sen biizi aglatmiyormusun sanki seninde yureklerde yerin var pasam allaha emanet ol

2
0
yanıtYanıtla
melih:

birde bu saklaban cıktı ortaya aç kaldı sanırım gundeme gelip reklam yapmak için her yolu dener oldu saklaban

1
1
yanıtYanıtla
Superman:

Serhat Oktar hoca, her gün bir vaaz dinler olduk

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title