Haberler

Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

Güncelleme:

Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. İrfan Can Eğribayat'ın "Biz canımızı korumaya çalışırken gelip arkadan saldırmak insanlık değildir" sözleri sonrası konuşan Korkmaz, "Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil" dedi.

Trabzonspor- Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylardan sonra Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat, sosyal medya hesabından sarı-lacivertlilerin eski futbolcusu Egemen Korkmaz'a sert tepki gösterdi. Eğribayat paylaşımına, "Ekmek yediğin yere ihanet etmek budur. Biz canımızı korumaya çalışırken gelip arkadan saldırmak insanlık değildir" notunu düştü. Egemen Korkmaz ise "Korkmaz, "Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil" diye konuştu.

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası ortalık karıştı. Sarı lacivertlilerin 3-2 kazandığı karşılaşmanın ardından Trabzonsporlu taraftarlar Fenerbahçeli futbolculara saldırdı.

Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

İRFAN CAN EĞRİBAYAT: ARKADAN SALDIRMAK İNSANLIK DEĞİLDİR

Maç sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Fenerbahçeli kaleci İrfan Can Eğribayat, Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz hakkında "Ekmek yediğin yere ihanet etmek budur. Biz canımızı korumaya çalışırken gelip arkadan saldırmak insanlık değildir" paylaşımı yaptı.

Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

EGEMEN KORKMAZ: TARAFTARIN YERDE TEKMELENDİĞİNİ GÖRÜNCE DAYANAMADIM

Tepkiler sonrası Korkmaz, açıklama yaptı. 61 Saat'in haberine göre Korkmaz, "Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil" dedi.

Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

Kaynak: Haberler.com / Spor

İrfan Can Eğribayat Egemen Korkmaz Trabzonspor Fenerbahçe 3.Sayfa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

Altan Kaya:

Egemen efendi sen rüyamı görüyorsun ne taraftarı taraftarın sahanın içinde ne işi var sen o müsfettelere taraftar diyorsan sanada yazıklar olsun senin bu olaylarda taraf olmaman gerekirdi Aklı başında insan bunu yapardı sen kendilerini koruyan bir futbolcuya vurarak karakterini belli ettin

247
61
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

o taraftar dediğin kişinin sahada ne işi var bay Egemen taraftar tribünde otururken mi dayak yedi:))

207
48
yanıtYanıtla
Fedai-14:

Egemene hiç ama hiç yakıştıramadım bizim gözümüzde ve gönlümüzde yeri vardı meğer yalanmış ayrıca özrü kabatinden büyük...

167
44
yanıtYanıtla
İbrahim Coşkun:

Taraftar sahada nerde görülmüş egemen

146
37
yanıtYanıtla
Fedai-14:

rasim ozan gibi provakatif söylemleri olan sözüm ona basın mensupları ve sosyal medya fenomenleri amaçlarına ulaşmış oldular şimdi bir taşın ardına sinmiş ortalığın toz duman olmasını bekliyorlar ha bu arada gs sütten çıkmış akkaşık oluyor...

116
31
yanıtYanıtla
Mehmet Kilinc:

Egemenden anladığım kadarıyla saha taraftarın futbolcuların ne işi var sahada. Cahil egemen böyle demek istemiş.

85
18
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

Savunmaya bak çay demle... Saldıran taraftar ortada ne polis var ne de bir güvenlik güçlerinden herhangi biri futbolcular kendini korumaya çalışıyor sen de fırsat bu fırsat dalıyorsun

74
15
yanıtYanıtla
Mehmet Alper Hakan:

utanmazlık ve rezilliğin böylesi. hiç yüzü bile kızarmadan biz canımızı kurtarmaya çalışıyoruz demiş. insanlara linç için saldıranlar sanki onlar değilmiş gibi

20
15
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

yediğin ekmek haram olsun......

25
8
yanıtYanıtla
GAGS:

finfincanın ipiyle kuyuya inmeyin bizans taraftarları, finfincan o ipi keser size de iftira atar o zaman anlarsınız nasıl bir karakter olduğunu..

10
21
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title