Haberler

Eski Beşiktaşlı Daniel Opare, Birmingham City'ye Transfer Oluyor

Güncelleme:

Bir dönem Beşiktaş forması giyen Daniel Opare, İngiltere 2. Lig ekibi Birmingham City'ye transfer oluyor. Eski Beşiktaşlı Kerim Frei da daha önce İngiliz ekibine transfer olmuştu.

Daniel Opare, İngiltere 2. Lig yolcusu! Slaven Bilic zamanında Porto'dan kiralık olarak Beşiktaş forması giyen ve özellikle Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Liverpool maçında ses getiren Opare, İngiltere 2. Lig takımı Birmingham City'e transfer oluyor.

KERİM FREİ İLE AYNI TAKIMA GİDİYOR

Kerim Frei'ın da formasını giydiği Birmingham'ın, Lens takımında kiralık olarak forma giyen 26 yaşındaki sağ bek ile her konuda anlaştığı iddia edildi.

Almanya'da kadro dışı kalan Opare, Fransa 2. Ligi takımlarından Lens'e kiralanmıştı. Augsburg sportif direktörü Stefan Reuter, konu ile ilgili ''Herkes ikinci bir şansı hakeder. Bir hata yaptı ve hatasının farkında. Takım arkadaşlarından özür diledi ve sorun çözüldü'' sözlerini kullanmıştı.

Opare, yarım sezon forma giydiği Lens'te 7 maça çıkabilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Daniel Opare Kerim Frei Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title