Haberler

Erzurumspor, Nobre ve Burhan Eşer ile Yollarını Ayırdı

Güncelleme:

BB Erzurumspor, takım kaptanları Mert Nobre ve Burhan Eşer ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Spor Toto 1. Lig play off finalinde Gazişehir Gaziantep'i penaltılar sonrası mağlup ederek Süper Lig'e yükselen Erzurumspor'da Burhan Eşer ve Mert Nobre ile yollar ayrıldı. Yaptığı transferlerle Süper Lig'de kalıcı olmanın hesaplarını yapan Dadaşlar'da iki oyuncunun takımdan ayrılması şok etkisi yarattı.

FUTBOLCULAR PRİM NEDENİYLE PROTESTODA BULUNMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde Erzurumsporlu futbolcular, ödenmeyen şampiyonluk primi nedeniyle idmana 1,5 saat gecikmeli çıkarak bir protestoda bulunmuştu.

BB Erzurumspor'un yönetim kurulu, şampiyonluk primleri ödenmediği gerekçesiyle antrenmanı protesto edip, "disiplinsiz davranışlarda bulunan" Mert Nobre ve Burhan Eşer'i süresiz olarak kadro dışı bıraktığını açıklamıştı.

"FUTBOL HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ"

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Takım kaptanlarımız Mert Nobre ve Burhan Eşer ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, futbol hayatlarında başarılar dileriz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burhan Eşer Mert Nobre Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

Mersinden Tahsin:

Düşmenizi dilerim.

4
8
yanıtYanıtla
SSS:

Kimse Erzurumspordan büyük değil. Hadsizlik varsa hemen gereken yapılır böyle. Kimse de kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıp takımdan üstün göremez. Herkes işini yapar.

4
6
yanıtYanıtla
Vay kardeşim:

Nankörsünüz nankör

5
4
yanıtYanıtla
MALATYASPORLU:

FUTBOL İŞTE BÖYLE NANKÖR BİR SEKTÖRDÜR! EL VER EMEK VER BİR YIL BOYUNCA ÇALIŞ DİDİN TAKIMI ŞAMPİYON YAP VE HAKKIN OLAN HELAL PARANI İSTEYİNCE ADAMLARI KAPININ ÖNÜNE KOY! AYIPTIR YAZIKTIR GÜNAHTIR HERKESİN HAK ETTİĞİNİ VERECEKSİNİZ YOKSA PENALTILARLA HASBEL KADER ÇIKTIĞINIZ O SÜPER LİGDEN GELDİĞİNİZ GİBİ PARAŞÜTSÜZ DÜŞERSİNİZ! ZATEN ERZURUMDA FUTBOL KÜLTÜRÜ DİYE BİR ŞEY YOK! GEÇMİŞTE DE ÇIKTILAR VE ERTESİ SENE DİREK KÜME DÜŞTÜLER YILLARCA ALT LİGLERDE SÜRÜNÜP DURDULAR! EN SONUNDA OLACAĞI BUDUR!

5
3
yanıtYanıtla
dadaş:

MALATYASPORLU. BİLİP BİLMEDEN YAZMA. ERZURUMSPOR DA KİMSENİN ALACAĞI YOK ÜCRATLERİ GÜNÜNDE ÖDENMİŞTİR. SADECE ŞAMPİYONLUK PRİMLERİ KAMPTAN DÖNÜŞTE ÖDENECEKTİ . DÖNDÜKLERİ GÜN ANTRAMANDA 5000 BİN SEYİRCİ VAR SEN BİRLİK OLUP İDMANA ÇIKMIYORSUN NEKADAR DOĞRU. HA BU ARADA MALATYASPOR YILLARCA SÜPER LİGDE HABERİMİZ Mİ YOK

3
1
yanıtYanıtla
sabah:

erzurum spor kendını ne zannedıyorsun . . . . . .

0
3
yanıtYanıtla
Yurdakul Akpınar:

Zaten süper ligde iş yapamazlardı Yaşları epey ileri. İyiki göndermişler

2
1
yanıtYanıtla
eser:

malatyaspor sen türkiye de 3 yıl da süperlige çıkan takım görmediğinden bu yorumları yapabiliyorsun

1
1
yanıtYanıtla
Diyarbakır spor:

Diyarbakırspor, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden 1. lige çıkan ilk kulüp olup, Türkiye''de bir ilke, dünyada ise önemli bir rekora imza atmıştır. Diyarbakırspor, 2 yıl içersinde hiç ara vermeden 3. ligden 1. lige yükselen Türkiye''nin ilk, dünyanın ise ikinci takımı olmuştur. (Dünya''da bu başarıyı ilk elde eden ekip İngiltere''nin Nottingham Forest kulübüdür. )

yanıt0
yanıt0
Muzaffer aras:

Malatyaspor bence Burhan eşer gibi bir ityaci Var ve hemen almalı

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title