Haberler

Ertuğrul Sağlam Van TV'nin Konuğu Oldu

Güncelleme:

Efsane futbolcularından ve şimdi Eskişehirspor'un Teknik Direktörlüğünü yapan Sağlam, Van'ın uydudan yayın yapan televizyon kanalının konuğu oldu.

Van TV'de her hafta Salı akşamları yayınlanan Dobra Spor adlı programa telefonla bağlanan Ertuğrul Sağlam, kupada B.Vanspor'la karşılaşmalarını değerlendirdi. Sağlam, B.Vanspor maçının kolay olmayacağını ifade etti.

Van TV'de yayınlanan Dobra Spor bu hafta da Türk futbolunun marka isimlerinden Ertuğrul Sağlam'ı canlı telefon bağlantısıyla konuk etti. B.Vanspor'un Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor ile eşleşmesini değerlendiren Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam önemli mesajlar verdi. B.Vanspor'un son haftalarda iyi sonuçlar aldığını dile getiren Ertuğrul Sağlam, "B.Vanspor kupada Manisaspor ve Karşıyaka gibi iki önemli takımı eledi. Bizim için de zor bir eşleşme, B.Vanspor maçı kolay olmayacak. Aslında bu maçı Van'da oynamayı arzu ediyorduk. Ama bu nasip olmadı. Van'a gelmeyi, Vanspor seyircisiyle buluşmayı, bu programı sizlerle Van TV Stüdyolarında yapmayı gerçekten çok isterdim. Ancak ileri ki dönemlerde B.Vanspor'la Van'da karşılaşabiliriz. Bu belki farklı bir eşleşmeyle, belki bir dostluk maçıyla olabilir" ifadelerini kullandı.

"B.VANSPOR'U EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ"

Ertuğrul Sağlam B.Vanspor'u en iyi şekilde misafir edeceklerini söyleyerek, "Belki maçı Van'da oynamayacağız; ancak B.Vanspor Eskişehir'e geldiğinde onları en iyi şekilde ağırlayacağız. Van kısa bir süre önce çok önemli bir felaket geçirdi. Bu acıların kapanması için de futbol önemli bir araç. Bunun için de Van'daki insanların ellerini taşın altına koyması gerekir" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: Sizden rica ediyorum. Lütfen Vanspor'u eski günlerine yeniden döndürün. Vanspor buraları hak etmiyor. Vanspor'un eski günlerine dönmesi için Van kamuoyunun harekete geçmesi gerek" dedi.

Sağlam, Bursaspor'da elde ettiği şampiyonluğun ardından Van'da sevinç gösterilerinin yapıldığının hatırlatılması üzerineyse Van'ın kendi yanında özel bir yerinin olduğunu ve bu durumun kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Eskişehirspor hakkında sorulan bir soruyu da cevaplandıran usta teknik adam, "Eskişehirspor olarak şampiyonluktan söz etmek için henüz çok erken. Belki bu ileri ki süreçte olabilir; ancak bunun için bu işin alt yapısını oluşturmak gerek" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi- Bişar Ulutaş

Kaynak: Temsilci / Spor

Ertuğrul Sağlam Türkiye Kupası Eskişehirspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title