Haberler

Ertem Şener ile Batuhan Karadeniz'in Ronaldo muhabbeti sosyal medyayı yıktı: Bunlar dünyanın en büyük örgütü

Güncelleme:

Spiker Ertem Şener ile futbolcu Batuhan Karadeniz sosyal medyada yaptıkları ortak canlı yayında Cristiano Ronaldo'nun son günlerde yaşadıklarını değerlendirdi. Yayında oldukça dikkat çeken ifadeler kullanan Karadeniz, "Cristiano Ronaldo'nun ne zaman bittiğini söyleyeyim mi? Basın toplantısında kola şişesini kaldırıp oraya suyu koydu ya! Ronaldo o gün bitti. Bunlar dünyanın en büyük örgütü, bunlar çok güçlü ağabey." dedi.

Manchester United'ı hedef alan açıklamaları sonrası kulüpte istenmeyen adam ilan edilen Cristiano Ronaldo, gündemden düşmüyor. Son olarak Ertem Şener ile Batuhan Karadeniz, dünyaca ünlü futbolcu ile ilgili yorumlarda bulundu.

"BANA YAPILSA KAFAYI KOYMUŞTUM HOCAYA"

Sosyal medyada ortak canlı yayın yapanErtem Şener ile Batuhan Karadeniz'in Cristiano Ronaldo için söyledikleri sözler dikkat çekti. Futbolcu Karadeniz, "Ronaldo'ya yapılanların yarısı bana yapılsa kafayı koymuştum inan ki hocaya" derken Portekizli yıldızın hangi olaydan sonra kariyerinin geriye gittiğine ilişkin düşüncesini de söyledi.

"BUNLAR ÇOK GÜÇLÜ"

Ronaldo'nun Avrupa Şampiyonası'ndaki basın toplantısında masadaki kola şişelerini kaldırarak yerlerine su şişesi koymasına dikkat çeken Karadeniz, "Ronaldo ne zaman bitti biliyor musun? Kola şişesini kaldırıp oraya suyu koydu ya! Ronaldo o gün bitti. Bunlar dünyanın en büyük örgütü, bunlar çok güçlü ağabey." ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Cristiano Ronaldo Batuhan Karadeniz Ertem Şener Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title