Haberler

Ertem Şener, Bursasporlu Taraftarlardan Özür Diledi

Güncelleme:

Ertem Şener, sahaya giren Bursaspor taraftarına "futbol teröristi" benzetmesinin ardından "Bursaspor taraftarına terörist denir mi? Eğer böyle anlaşıldıysa özür dilerim." dedi.

Beyaz Tv'de yayınlanan programında sahaya giren Bursaspor taraftarı Çağatay Çiftçier'e futbol teröristi söyleminde bulunan Ertem Şener'e tepki yağdı.

Sosyal medya hesaplarından bu ifadeleri ve Ertem Şener'i protesto eden Bursasporlu taraftarlar bir hastag oluşturarak Twitter'da TT (Trend Topic) listesine girdi.

ERTEM ŞENER ÖZÜR DİLEDİ

Şener, tepkilerin ardından "Bursaspor taraftarına terörist denir mi? Söyleyenin dili kopsun! Eğer böyle anlaşıldıysa özür dilerim. Bursasporluları kırdıysam, üzdüysem çok özür dilerim. Yeşil-beyaz topraklara selam olsun." dedi.

NELER YAŞANMIŞTI?

Bursasporlu yönetici Hakan Dinçtürk ile Ertem Şener arasında şu diyalog yaşanmıştı:

Hakan Dinçtürk: Orada bir mahkeme kurmuşsunuz ve herhangi bir yargılama başlamamış kişi hakkında mahkeme kurdunuz bizi böyle eleştiremezsiniz. Programınızı izliyorum ve orada Anadolu kulübü yorumcuları da koyun konuşun.

Ertem Şener: Bu çocuk eski Bursaspor'lu Volkan Şen'e saldırdı. Siz gidip bunu alıp kahraman gibi aldınız bunu nasıl yapabiliyorsunuz?

Hakan Dinçtürk: Onunla ilgili kararı mahkeme verecek.

"ORADA FUTBOL TERÖRİSTİ VAR"

Ertem Şener: Orada bir futbol teröristi var.

Hakan Dinçtürk: Siz terörist diemezsiniz.

Ertem Şener: Peki o zaman terörist demiyorum ama bu doğru mu peki sizce?

"TARAFTARIMIZA SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ"

Hakan Dinçtürk: Biz şehir takımıyız. O sebeple taraftarımıza da sahip çıkmak zorundayız. Ayrıca ben o kardeşimize maddi ve manevi olarak Bursaspor'a ne kadar zarar verdiğini anlattım. Daha sonra Bursaspor taraftarları da merak etmesin diye fotoğraf çektirip internetten yayınladım. Sizin yayınınızda malzeme kalmamış bunu mu konuşuyorsunuz?

Ertem Şener: Ben size bir malzeme hazırlarım, yarın gelir bir daha programa bağlanmak zorunda kalırsın. Böyle bir konu varken ben bu konuyu konuşmayacak mıyım?

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ertem Şener Bursaspor Beyaz TV Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title