Haberler

Ersun Yanal Sevgilisiyle Tatilde

Güncelleme:

Ersun Yanal, eşi ve kızının 'Yuvamızı yıktı' diyerek toplam 300 bin TL manevi tazminat davası açtığı sevgilisi İren A. ile Bodrum tatilinde objektiflere yakalandı.

Yayıncı kuruluş Lig Tv'de Süper Lig maçlarının değerlendirildiği programda yorumculuk yapan teknik direktör Ersun Yanal, eşi ve kızının 'Yuvamızı yıktı' diyerek toplam 300 bin TL manevi tazminat davası açtığı sevgilisi İren A. ile Bodrum tatiline çıktı.

ŞEMSİYELERİN ARKASINA SAKLANDILAR AMA YAKALANDILAR

Önceki gün Gündoğan Moon Beach'e görüntülenen Yanal ve sevgilisi denize ayrı ayrı girdi. Çift şemsiyelerin ardına saklansalar da muhabirleri atlatamadı. Gün batımında ise dostlarının çocuğuyla oynayan Yanal, daha sonra sevgilisiyle odasına çıktı. Yanal geçen yıl sevgilisiyle teknede yakalanmış, ardından eşi Şenay Yanal boşanma davası açmıştı.

İlgili Haberler
500

Yorumlar (29)

kocgiri:

Para para para gerisi hikaye kadinlarin dini imani para.

27
1
yanıtYanıtla
Obez:

Ulan ömür dediğin kaç yıl ersun. ?şurda kaç yıl daha yaşarsın? böyle soytarılıklara gerek varmıydı?yalnız kalınca bir düşün bence. . .

26
0
yanıtYanıtla
memo:

fuhuşun aldatmanın kavatlığın adı magazin haberi diye adlandırılıyor insanlar aylece heyecanla merakla zevkle hep bir arada evlerinde izliyorlar biz öyle bir bozulmaya uğramışızki gerçekten akletsek, yerin altı bizim için yerin üstünden daha hayırlıdır.

21
0
yanıtYanıtla
Sevda:

Kırkından sonra azanı.....

18
3
yanıtYanıtla
Hallo Herr Mobil-ANDROID:

ya bize ne adamın özel hayatı istediği gibi yaşar

10
6
yanıtYanıtla
asker:

boşadığı veya yanındaki kızın olsaydı cevabın ne olurdu

yanıt5
yanıt0
avmcaü-0tc:

bekarlık sultanlık

13
3
yanıtYanıtla
SS:

CEHENENNEM DE SICAK

yanıt0
yanıt1
karahanMobil-IOS:

vuruyodur mala

11
4
yanıtYanıtla
KARAHAN MALI:

HEVESİN VARSA SANADA VURSUN

yanıt8
yanıt3
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title