Haberler

NBA'de Ersan İlyasova, FETÖ'cü Enes Kanter'i Yere Serdi

NBA'de Philadephia'nın New York'u yendiği maçta Ersan İlyasova, FETÖ lideri Gülen'e bağlılık yemini eden Enes Kanter'i bloklayınca sosyal medyayı coşturdu.

Amerikan Basketbol Ligi NBA'de Philadelphia 76ers'ın New York Knicks'i 118-101 yendiği maça, Ersan İlyasova'nın Enes Kanter'i yere sermesi damga vurdu.

Kenardan gelip 28 dakika süre alan Ersan İlyasova smaca giden Enes Kanter'i arkadan gelip blokladı, hakemlerin faul kararı verdiği pozisyonda yere düşen Kanter sakatlık geçirdi.

YÜZÜNE BİLE BAKMADI

İlyasova, Kanter'le hiç ilgilenmedi ve pozisyonun tekrarını izlemek için tepedeki dev ekrana baktı. Enes Kanter'in yere yıkılışı sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı ve "Son kale düştü" yorumları yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

New York Knicks Ersan İlyasova Philadelphia Spor Haberler

500

Yorumlar (48)

İLYASOVA CANDIR:

ERSAN KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK. BASKETBOLCU MÜSVEDDESİ ENES BOŞ BOŞ KONUŞUYORDU. AMA BLOK AMA FAUL ÇOK GÜZEL SAYI ATMASINA ENGEL OLMUŞSUN. TEBRİK EDERİM

25
7
yanıtYanıtla
Mavikurt:

Fetöcüler, fetöcüleri fetöcülükle suçlar oldu. . . Anlayana.

17
14
yanıtYanıtla
KİMEMEN MK:

YERSİZ BİR HABER OLMUŞ YANDAŞ MISINIZ NESİNİZ NE ALAKA ADAM ŞUCU BUCU FİLAN ?

12
18
yanıtYanıtla
Anti Feto:

Ulan Feto ya karşı olmanın yandaşlığı mı var? Fetocu musun yoksa hırbo

yanıt13
yanıt6
Yolcu:

Hain

yanıt5
yanıt2
yandaşız:

yandaşız ülkemizin yandaşıyız sen söyel türkiyenin yandaşı mısın değil misin ?bunak şaklabanın yüzyılın soytarısının yandaşı mı olsaydık?

yanıt2
yanıt3
kızılelma:

türkün haine tokadı gibi olmuş. anlayana. boşuna olmamış o sahne RABBİM ismini kullananları böyle yerlere tokatla çalacak çaldıracak daha.

15
10
yanıtYanıtla
pabucun teki:

fetöcülükte zirve yapanların önlerine geleni fetöcülükle suçladığı bir dönemdeyiz ama bunlar bir gün bitecek biz buna inanıyoruz ve o günün gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. asıl acı olan tarafı da milletin bunu bilmesine yıllardır şahit olmasına rağmen halen daha malum kişilere bile isteye haddini bildirmemesi basiretsiz bir yığın olmuş durumdayız bugün tepedekilerle birlikte birgün bütün terör destekçilerinin pkk'' lıların fetö''cülerin o''cular bu''cuların hesap vereceği günün gelmesi dileğ

13
8
yanıtYanıtla
Murad:

Benim şehitlerimin hesabı hiç bir zaman bitmeyecek gafil!!! İblisin çocuğusun, gözün kör ve hala doğru yoldayım diyorsun

yanıt2
yanıt7
Adınızı Yazın:

eline sağlık türk milleti adına tokadı atmış helal olsun. . .

14
6
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title