Haberler

Erkekler Hentbol Süper Ligi

Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, iç transferde 5 oyuncusuyla birer yıllık sözleşmeler imzaladı.

Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, iç transferde 5 oyuncusuyla birer yıllık sözleşmeler imzaladı.

Nilüfer Belediyespor Tesisleri'nde, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Antrenör Fatih Işık ve kulüp yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu törende, oyuncular Çetin Çelik, Şuayip Işıldak, İbrahim Üçdağ, Nikita Dolenko ve Stanko Kljajic ile sözleşmeler yapıldı.

Bozbey, tören sonrası yaptığı konuşmada, takımın büyük başarılara imza attığını söyledi.

Geçen sezon yakaladıkları başarıyı daha yukarı taşımak istediklerini dile getiren Bozbey, "İç transferde 5 arkadaşımızla yeniden anlaşmaya vardık. İç transferde sporcularımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Kısa sürede iç ve dış transferi bitirip yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek istiyoruz" dedi.

Sporculara, geride kalan sezonda gösterdikleri başarılardan dolayı teşekkür eden Bozbey, 2013-2014 sezonu için onlara başarılar diledi. - Bursa

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Bozbey Fatih Işık Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title