Haberler

En Çok Kazanan Kadın Sporcu Serena Williams

Güncelleme:

Kariyerinde 23 grand slam şampiyonluğu bulunan ABD'li tenisçi Serena Williams, 18,1 milyon dolarlık gelirle son bir yılda en fazla kazanan kadın sporcu oldu.

ABD'li tenisçi Serena Williams, 18,1 milyon dolarlık gelirle son bir yılda en fazla kazanan kadın sporcu oldu.

Forbes dergisinin Haziran 2017 ile Haziran 2018 arasındaki maaş, sponsor gelirleri ve bonusları hesaba katarak hazırladığı listede en çok kazanan kadın sporculara yer verildi.

Hamileliği nedeniyle 14 ay kortlardan uzak kalan ve müsabakalardan 62 bin dolar elde edebilen 36 yaşındaki Williams, sponsorluk anlaşmaları sayesinde 18,1 milyon dolar gelire ulaşarak söz konusu dönemde en çok kazanan kadın sporcular listesinde zirveyi bırakmadı.

Danimarkalı tenisçi Caroline Wozniacki, 13 milyon dolar kazancıyla ikinci sıraya yerleşirken, ABD'li tenisçi Sloane Stephens ise 11,2 milyon dolarlık geliriyle üçüncü sırayı aldı.

Sekizini tenisçilerin oluşturduğu son bir yılın en fazla kazanan 10 kadın sporcusu şöyle:

  1. Serena Williams-Tenis-18,1 milyon
  2. Caroline Wozniacki-Tenis-13 milyon
  3. Sloane Stephens-Tenis-11,2 milyon
  4. Garbine Muguruza-Tenis-11 milyon
  5. Maria Sharapova-Tenis-10,5 milyon
  6. Venus Williams-Tenis-10,2 milyon
  7. PV Sindhu-Badminton-8,5 milyon
  8. Simona Halep-Tenis-7,7milyon
  9. Danica Patrick-Motor sporları-7,5 milyon
  10. Angelique Kerber-Tenis-7 milyon
Kaynak: AA / Spor

Serena Williams Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

Kürşad:

İyide gardaşım kime ne faydası var??

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title