Haberler

Emre Çukur, Almanya'da çifte şampiyonluk için ringe çıkacak

Güncelleme:

Türk profesyonel boksör Emre Çukur, Almanya'da düzenlenecek olan maçta Avrupa şampiyonluğu için mücadele edecek. Çukur, WBA ve IBF kemerleri için Alman boksör Simon Zachenhuber ile karşılaşacak.

Türk profesyonel boksunun genç yeteneklerinden Emre Çukur, 28 Ekim Cumartesi akşamı Almanya'nın Münih kentinde çifte şampiyonluk için eldiven giyecek. Genç boksör Dünya Boks Birliği (WBA) ve Uluslararası Boks Federasyonu (IBF) dallarında Avrupa'da şampiyonluk kemeri için mücadele verecek.

Eski dünya şampiyonlardan Levent Çukur'un oğlu Emre Çukur, Avrupa şampiyonu Alman boksör Simon Zachenhuber ile karşı karşıya gelecek. Müsabakaya çok iyi hazırlandıklarını bildiren sporcunun babası ve menajeri Levent Çukur, "Uzun süreden beri unvan maçına çıkmak için hazırlıklar yapıyorduk. Şimdi bu fırsatı yakaladık ve bunu en iyi şekilde değerlendirmek için elimizden geleni yapacağız. Uzun yıllardır bayrağımızı Avrupa'nın göbeğinde dalgalandırıyor ve İstiklal Marşımızı okutmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. 28 Ekim akşamı tüm gurbetçileri bu gururu birlikte yaşamak için Münih'e bekliyoruz. Rakibimizi iyi tanıyoruz çünkü daha önce sparring partneri olarak karşı karşıya geldik. Emre, şu an için formunun zirvesinde yer alıyor. Bu maçı kazanacağımıza olan inancımız tamdır" şeklinde konuştu.

Emre Çukur: "İstersen sana kuaförümün telefonunu vereyim"

Münih'te yapılan basın konferansında ilginç anlar yaşanırken, bugüne kadar profesyonel arenada 23 karşılaşma gerçekleştiren genç yıldız, Alman boksöre, "İstersen sana kuaförümün telefonunu vereyim, en azından bir boksör olarak daha yakışıklı görünürsün" deyince, toplantıda bulunanları güldürdü.

Sporcunun basın danışmanı Vedat Alyaz, morallerin çok iyi olduğunu vurgulayarak, "Emre bu maça büyük bir moral ve motivasyonla giriyor. 13 yıldan beri Alanya'da yaşayan başarılı antrenörlerden Ukraynalı Oleksandr Korkh, iki aydır Emre'yi çalıştırmak için Münih'te bulunuyor. İki Avrupa şampiyonluk kemerini tek maçta alacağımıza olan inancım tamdır" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title