Haberler

Emre Belözoğlu ve Serhat Akın arasındaki tartışma büyüyor: Sana mı soracağım oğlum?

Güncelleme:

Emre Belözoğlu ile eski futbolcu Serhat Akın arasındaki gerilim giderek artıyor. Akın, Belözoğlu'nun "Odamıza o kadar rahat giremiyordu. Şimdi bana sallıyor" sözlerine, "Ben kimin odasına girip çıkacağımı sana mı soracağım oğlum? Sen bizim odamıza geliyordun. Ben, Aziz Yıldırım'ın odasına girip çıkan adamım" şeklinde yanıt verdi.

Fenerbahçe'nin eski futbolcuları Emre Belözoğlu ile yorumculuk yapan Serhat Akın arasında yaşanan gerilim giderek artıyor.

"ODAMIZA GİREMİYORDU"

Emre Belözoğlu, katıldığı bir programda Serhat Akın hakkında "Serhat Akın da orada, bayağı rahat rahat sallıyor bize şimdi. O kadar rahat giremiyordu odamıza ama şu an rahat rahat sallıyor! Sosyal medyanın gücü işte…" demişti.

"SANA MI SORACAĞIM OĞLUM?"

Yaşanan tüm bu gerilimin ardından Serhat Akın'dan da Emre Belözoğlu'na yanıt gecikmedi. Akın Emre Belözoğlu'nun "Odamıza o kadar rahat giremiyordu" sözlerine çok sinirlenirken, "Ben kimin odasına girip çıkacağımı sana mı soracağım oğlum? Sen bizim odamıza geliyordun. Ben, Aziz Yıldırım'ın odasına girip çıkan adamım!" dedi.

NE OLMUŞTU?

Serhat Akın'ın, "Fenerbahçe'ye ezeli rakibi Galatasaray'dan gelen futbolcu efsane olamaz. Saygı duyarsın ama efsane olarak adlandıramazsın. Ben 3 şampiyonluk gördüm, o 2 şampiyonluk gördü Fenerbahçe'de. Galatasaray'da ise UEFA Kupası, 4 lig şampiyonluğu ve diğer kupalar kazandı nasıl Fenerbahçe efsanesi oluyor bu adam?" demesi tartışmaları alevlendirmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Aziz Yıldırım Serhat Akın Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

Gerçeğin Peşinde Resul Aydın:

Serhat doğru yorum yapmış katılıyorum

208
37
yanıtYanıtla
Nesrin Akdoğan:

Takımdan taraftarına kadar nankörsünüz

yanıt3
yanıt2
Abs:

Seversiniz sevmezsiniz Serhat Akın Fenerbahçe efsanesidir. Kadıköy'ün boğasıdır.Emre hiçbir takımın efsanesi değildir. Başarılı bir futbolcu olabilir ama Fatih Terim'in evladı gibidir. Fatih Terim'in eğitiminden geçenler bizim efsanemiz falan olamaz!!!

171
35
yanıtYanıtla
Nilay Durmaz:

Aynı yaş grubu aynı jenerasyonun futbolcuları bunlar. İkisi de Türkiye nin en büyük kuluplerinde oynadılar. Milli takımlarda forma giydiler. Yani odasına girememesi olayı bence de saçmalık. Yani hakikaten kimsiniz ki sizin odanıza giremesin oradaki diğer milli takım futbolcuları. Hem niye odana girmek zorunda olsun herkesin odası ayrı otelde kalıyorsunuz kim kiminle daha iyi anlaşıyorsa onunla kalır. Öyle saçma birşey söylersen adam da sana cevabini verir.

76
7
yanıtYanıtla
no NAME:

serhatmı fener efsanesı günlük yasanıyor emre belezoglunun futbolcu oldugu yerde serhata top toplatmazlar .sımdı fanatık ve sirazesi kayık yorumlar yapınca efsanelesti nemalanıyor yani

25
54
yanıtYanıtla
Eymen Tunç:

Serhat Akın Fenerbahçe efsanesidir, 6-0 ın 2 golünü atan kişidir Kadıköy Boğasıdır. emre Boğanın tırnağı olamaz.

40
15
yanıtYanıtla
Fatih Demirci:

Serhat ????

18
31
yanıtYanıtla
simit bekleyen martı:

Serhatın Fenerbahçeliliği tartışılmaz. emre ise Fenerbahçeye sadece iş gözüyle bakmış bir adamdır. Ne zaman çıkıp ben Fenerli değilim diyecek diye bekliyorduk zaten. 6S ekmeğini yemiş adam nihayetinde bozuluyor huyu suyu..

28
8
yanıtYanıtla
Motto Premium Hotel info:

serhat sen zaten temiz bir insan olsan sosyal medya monkey ligi yapmazdın.emre dogru söylemiş oturuyonuz oraya gelene gidene sallıyonuz.

11
10
yanıtYanıtla
Milletin Adami:

al birini vur ötekine

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title