Haberler

Emre Belözoğlu'nun, Halil Umut Meler'e parmak salladığı görüntüler ortaya çıktı

Güncelleme:

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun maç sonunda hakem Halil Umut Meler'e tepki gösterdiği anlar ortaya çıktı. Belözoğlu'nun, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Meler'e saldırmasından 15 saniye önce hararetli bir şekilde hakeme parmak salladığı anlar kameraya yansıdı. Öte yandan Belözoğlu, olay sonrası, "Söylenecek bir şey yok sizlerden özür diliyorum. Söyleyecek bir şey yok çok ama çok üzgünüm." dedi.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın, Halil Umut Meler'e yumruk atmasından 15 saniye önce, Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun hakeme parmak salladığı anların görüntüsü ortaya çıktı.

BELÖZOĞLU, HAKEM MELER'E PARMAK SALLADI

Görüntülerde, Emre Belözoğlu'nun hakem Meler'i işaret ederek hareretli bir şekilde tepki gösterdiği, İlhan Palut'un ise Belözoğlu'na sarılarak soyunma odasına götürmek istediği anlar kameraya yansıdı.

Emre Belözoğlu'nun, Halil Umut Meler'e parmak salladığı görüntüler ortaya çıktı

"SÖYLEYECEK BİR YOK, SİZLERDEN ÖZÜR DİLİYORUM"

Olaylı maç sonrası basın toplantısına katılan ve kısa bir açıklama yapan Belözoğlu, "Söylenecek bir şey yok, sizlerden özür diliyorum. Söyleyecek bir şey yok, çok ama çok üzgünüm." ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu'nun, Halil Umut Meler'e parmak salladığı görüntüler ortaya çıktı

FARUK KOCA GÖZALTINA ALINACAK

Öte yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, hakem Meler'e saldıran 2 kişinin gözaltına alındığını, Koca'nın ise hastanedeki tedavisi sonrası gözaltına alınacağını duyurdu.

Emre Belözoğlu'nun, Halil Umut Meler'e parmak salladığı görüntüler ortaya çıktı

NE OLDU?

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor'u konuk etti. Müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere biterken iki takım da maçı 10 kişi tamamladı.

Emre Belözoğlu'nun, Halil Umut Meler'e parmak salladığı görüntüler ortaya çıktı

ÖNCE YUMRUK SONRA TEKMELER SAVURDU

Mücadelenin bitiş düdüğü ile birlikte sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yumruk darbesiyle birlikte Meler yere yığılırken Başkan Koca, tekme atarak Meler'e saldırmaya devam etti. Saldırı anları kameralara yansırken, Meler'in sol gözünün morardığı görüldü.

Emre Belözoğlu'nun, Halil Umut Meler'e parmak salladığı görüntüler ortaya çıktı

HAKEMLER ÇEVİK KUVVETLERİN DESTEĞİYLE SAHADAN ÇIKARTILDI

Güvenlik güçleri sahaya girerek olayı kontrol altına aldı. Hakem Halil Umut Meler ve yardımcıları, çevik kuvvet ekiplerinin desteğiyle sahadan çıkartıldı.

Emre Belözoğlu'nun, Halil Umut Meler'e parmak salladığı görüntüler ortaya çıktı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Halil Umut Meler Emre Belözoğlu Faruk Koca Ankaragücü Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

İbrahim Demirel:

Fatih terim, Emre belezoglu, Burak yilmaz Arda Turan gibi isimler bırakın futbolun içinde olmayı ülkeden bile sürgün edilmeli. Kendini kontrol edemeyen sinirli dengesiz adamları başa getiriyorlar. Daha düne kadar arda turan millete silah çekiyordu şimdi alıp bu adami teknik direktör yapıyorlar. Bu isimler kendilerini Türkiyenin babası falan sanıyorlar... Gerçi bizde meydan öyle boş ki herkes herseyi yapmaya cesaret gösteriyor.

389
26
yanıtYanıtla
Mr. Nub:

Volkan Demireli unutun bu arada

yanıt158
yanıt58
Mr. Nub:

Bu arada Volkan Demireli unutun

yanıt167
yanıt57
Serkan Özcan:

ha ha çok komik Volkan Demirelmiş

yanıt24
yanıt69
Goethegitme:

Seçile para kaptiranlar bunlara gücü yeter ancak.

200
20
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Böyle rumuzları nereden bulursunuz. Çok yaşayın emi..

yanıt3
yanıt0
Fatih :

Türk futbolunun selameti için emreyi tasfiye etmek gerekiyor. bunu ne zaman idrak edeceksiniz??

110
13
yanıtYanıtla
Kubilay Çınar:

fatih terim in öğrencileri değilmi bu, Emre Türk futbolunun yüzkarasısın sen ve senin gibilerin kökü kazınmalı.Türkiye Futbol Federesyonu başkanı ekibinle birlikte istifa et defolun gidin. artık

108
14
yanıtYanıtla
Kenan Ozkan:

Futbolcuykende böyleydi. Değişim yok. 7 de neyse 70 de de o

102
11
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Emre Belezoğlu adam olsa zamanında futbolcu olmasına sebep olan insanlara sadakat gösterirdi bunuda uzaklaştırın futboldan

80
12
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title