Haberler

Emre Belözoğlu'ndan "Bana saldırıyı o planladı" diyen Halil Umut Meler'e jet yanıt

Güncelleme:

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, hakem Halil Umut Meler'in saldırıya uğradığı olayla ilgili kendisini suçlamasına yanıt verdi. Belözoğlu, "Olayı duyunca sahaya çıktım ve Halil Umut Meler'e sarıldım. Koridorda da üç kez kendisinden yaşananlardan dolayı özür diledim" dedi.

Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor'un karşılaştığı müsabaka sonrasında Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın yumruklu saldırısına maruz kalan hakem Halil Umut Meler, yaşananlardan dolayı Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nu suçladı. Belözoğlu ise bu suçlamalara yanıt verdi.

MAÇ SONRASI DARBEDİLDİ

Geçtiğimiz hafta Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor maçı sonrasında istenmeyen olaylar yaşandı. Maçın ardından Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, mücadelenin hakemi Halil Umut Meler'e saldırdı. Meler aldığı darbeler nedeniyle hastanelik olurken, Koca ise tutuklandı. Lige 1 haftalık ara verilirken Meler tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.

Emre Belözoğlu'ndan Halil Umut Meler'in 'Provokatör' iddiasına yanıt

MELER, BELÖZOĞLU'NU SUÇLADI

Koca'dan şikayetçi olan ve taburcu olduktan sonra açıklama yapan Meler, Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nu suçladı. Meler, kendisine yapılan saldırıyı Belözoğlu'nun planladığını ve akabinde durumu provoke ettiğini söyledi.

Emre Belözoğlu'ndan Halil Umut Meler'in 'Provokatör' iddiasına yanıt

BELÖZOĞLU: KENDİSİNDEN 3 KEZ ÖZÜR DİLEDİM

Meler'in gündem yaratan açıklamalarına Belözoğlu cephesinden yanıt geldi. Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'na konuşan Belözoğlu, "Olayı duyunca sahaya çıktım ve Halil Umut Meler'e sarıldım. Koridorda da üç kez kendisinden yaşananlardan dolayı özür diledim. Daha sonra kendisini aradım, istirahatte olduğu için yardımcı hakemiyle konuştum. Yardımcı hakemi de bana 'Ben şahidim koridorda yanımıza gelerek bize destek oldunuz. Yerde vuranlara da bağırarak, nerede sizin delikanlılığınız, diye tepki gösterdiniz.' Kendisi de bana teşekkür etti. Gerekli açıklamaları yarın maçımızdan sonra da yapacağım" dedi.

Emre Belözoğlu'ndan Halil Umut Meler'in 'Provokatör' iddiasına yanıtEmre Belözoğlu

NE OLMUŞTU?

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçından sonra hakem Halil Umut Meler'e saldırdı. Eryaman Stadı'nda maçın son düdüğü çalınca sahaya giren Koca, orta hakem Meler'e yumruk attı. Meler'in gözünde aldığı darbe sebebiyle şişlik oluştu. Meler'e saldırı sonrası, istifa eden ve özür dileyen Koca tutuklandı. Meler'e saldıran Faruk Koca, futboldan ömür boyu men edilirken, MKE Ankaragücü'ne ise 5 maç seyircisiz oynama ve 2 milyon TL para cezası verildi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Spor

Halil Umut Meler Emre Belözoğlu Ankaragücü 3.Sayfa Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

Bülent Levent:

ALPAY ÖZALAN EMRE BELÖZOĞLU ...Türk futbolunun bilinen adamlarıdır

94
45
yanıtYanıtla
Aysun Doğan:

Haksizlik etmissin,Bulent Korkmazi unutttun!Neden acaba?

yanıt32
yanıt17
Bülent Levent:

evet :) Arif abi vardı bide penaltı duayeni

yanıt37
yanıt12
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Hakemler kendinizi düzeltin artık yada düdük asın YETER BIKTIRDINIZ.

65
30
yanıtYanıtla
Erdoğan Karacaoğlan:

bunlar hep rakiplerin doğrandığı kadıköyde zannediyorlar kendilerini. kadıköyden çıkınca hurmalar bir gün adamı tırmalar....

23
26
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

Sinan Ateş'in yediği mermi, Hakem Halil Umut Meler'in yediği tokat kadar konu olmadı.

41
5
yanıtYanıtla
Cemalettin Kurt:

tamam emre olay yerine ilk suçlu gider mete haklı demekki

28
14
yanıtYanıtla
tolga cem:

Adam altı üstü bir yumruk yedi ama sanki ölümün kenarından döndü havasında . Evet bu yapılan büyük bir suç ve hata; kimse bunun aksini söyleyemez. Ama bu hakem efendi de lütfen biraz daha farklı bir davranış içinde ve itidalli olmalı...Emre yönlendirdi diyor, sen sahanın ortasındasın nereden gördün Emre'nin Kulüp Başkanı ve diğerlerine emir verdiğini. İnanılmaz. Esasen şimdi de Emre iftira davası açmalı.

25
15
yanıtYanıtla
Fatih :

Emre 3 kere özür diledim dediğine, kendi bile inanmıyordur.

yanıt7
yanıt8
Aysun Doğan:

BULENT KORKMAZ hocamizi unuttun , neden acaba?

15
14
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title