Haberler

Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray'a gözdağı: İşimin gereğini yaparım

Güncelleme:

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, 26. haftada Galatasaray ile oynayacakları maç hakkında konuştu. Mücadeleyi kazanmak istediklerini söyleyen Belözoğlu, "İşimin gereğini, rakibim kim olursa olsun yaparım. Rakiplerin isimlerinden bağımsız, kazanmak için oynayan bir Ankaragücü sahada olacak" dedi.

Süper Lig ekibi Mke Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray'la 18 Şubat Pazar günü oynayacakları mücadele hakkında açıklamalarda bulundu.

"PLANLARIMIZI YAPTIK"

Galatasaray'a karşı hazırlandıklarını söyleyen Beleözoğlu, "Ligde her maç zorlu ama büyük maçların kendi içinde daha da zorluklar var. Ligde aşağısı başka türlü, yukarı başka türlü. Bizim de ligdeki konumumuzu belirlemesi açısından önemli bir maç. Organizasyonumuza bağlı kalmamız lazım. Geçen senenin şampiyonuyla karşılaşacağız. Biz de planlarımızı yaptık. 5 maçlık cezamızdan sonra taraftarımızla ilk lig maçımız olacak. Kolay bir maç değil. Galatasaray maçını özel kılmak ve seyircimizle birleştiğimiz ortamı mutlu şekilde sonlandırmak istiyoruz. Bunu da başarabilecek planlarımız var. İnşallah uygulamada da sıkıntı olmaz ve kazanan da biz oluruz." dedi.

"İŞİMİN GEREĞİNİ YAPARIM"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un kendisi için çok değerli bir isim olduğunu aktaran Belözoğlu, "İşimin gereğini, rakibim kim olursa olsun yaparım. Okan hoca da hırslı ve motivasyonu yüksek bir kişi. Beraber futbol oynadık. O da kulübünün başarısı için her şeyi yaptı. Bugün Ankaragücü'nün başarısı benim için her şeyden önemli." diye konuştu.

"KAZANMAK İÇİN OYNAYAN BİR ANKARAGÜCÜ OLACAK"

Fenerbahçe ve Galatasaray maçları hakkında da konuşan genç antrenör, "Açık ara ligin üstünde iki takım ve kadro var. Puanlara da baktığımızda bu net bir şekilde ortada. Keyifli olacak. Bu maçların kıymetini oyuncular bilir. Sahada olduğu kadar camiamızın da taraftarın da bu maçlara hazırlanması gerekiyor. Sahaya oyuncularımızı hazırlayacağız, taraftarımızın da bize destek olması gerekiyor. İnşallah, Galatasaray maçı da Fenerbahçe maçını motive edecek şekilde biter. Kupada da hedeflerimiz var. Kulübümüzün bu konuda mirası var. Rakiplerin isimlerinden bağımsız, kazanmak için oynayan bir Ankaragücü sahada olacak" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

MKE Ankaragücü Emre Belözoğlu Galatasaray Ankaragücü MKE Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

Kazim Akgün:

Fenerin uşağı onlarada böyle açıklama yapaydın, Yalaka Ferdiyi övdüm yenilgiden sonra bunlar iyice arsız olmuş

15
4
yanıtYanıtla
Ahmet Melih ALEMDAR:

İşinin gereği: 1) Kadıköy deki Fener maçından sonra Fenerbahçe li oyuncuları yerlere göklere sığdıramamak 2) Fenerbahçe için Galatasaray a puan kaybettirmek için elinden geleni yapmak 3) Sahanın ortasında bir hakeme bir devlet memuruna yumruk atan eski milletvekiline methiyeler dizip, bir çok iyi yapti demediğin kalmak

12
3
yanıtYanıtla
Ömer GÜNER:

aynen öyle çok doğru

yanıt1
yanıt0
Şeref Sarpkaya:

Seni sen yapan GALATASARAY NANKÖRLÜK YAPMA

10
3
yanıtYanıtla
Sami İşgören:

elinden geleni ardına koyma la emre.

7
0
yanıtYanıtla
Perwer:

Şike olmasın! Malum ya…

3
2
yanıtYanıtla
Ömer GÜNER:

emre belözoğlu ankaragücü için sadece hayal ürünüdür gerçek hayatla ilgisi yoktur.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title