Haberler

Elmadağ'da Off -Road Heyecanı

Ankara Doğa Sporları ve Off -Road Kulübü (Andoff), Elmadağlılara Unutulmaz Bir Hafta Sonu Yaşattı.

Ankara doğa sporları ve off-road kulübü (ANDOFF), Elmadağlılara unutulmaz bir hafta sonu yaşattı.

2009 Ankara Mahalli Off-Road Şampiyonası Birinci Yarışı, haftasonu Emadağ’da yapıldı. Ankara, İstanbul, Sakarya ve Sinop’tan 15 aracın katıldığı yarışa Ankaralılar ve off-road severler büyük ilgi gösterdi.

Yarışmanın startını Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, elindeki Türk Bayrağıyla verdi. 2 etap halinde 4’er tur olarak yapılan yarışın birinciliğini Ahmet Tinkır-Necmi İnan ikilisi kazanırken, Benan Engin-Tamer Kızılkan ikilisi ikinci oldu. Üçüncülük ise Mustafa Demirci-Kamil Demirci ile Selçuk Bilgiç-Akın Bir ikilileri arasında paylaşıldı.

Zorlu doğa koşullarında zamana karşı yapılan yarışta seyircilerin yüreklerini ağzına getiren heyecan dolu dakikalar Elmadağlıların keyifli bir hafta sonu geçirmesini sağladı. Zaman zaman talihsiz anlarında yaşandığı şampiyonada ufak tefek kazalar da yaşandı.

Şampiyona sonrası ANDOFF Başkanı Muharrem Çelik, Yarışmanın birkaç ufak aksilik dışında çok iyi geçtiğini ve şampiyonaya katılan herkesin yarıştan çok memnun bir şekilde ayrıldıklarını söyledi. Gösteri amaçlı bir etap yaptıklarını ve herkesin çok büyük keyif aldığını sözlerine ekledi. Şampiyonanın ardından belediyenin düğün salonunda düzenlenen bir törenle dereceye giren yarışçılara Belediye Başkanı Gazi Şahin kupa verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title