Haberler

Eintracht Frankfurt ile anlaşan Ali Akman'ın Bursaspor ile olan sözleşmesi feshedildi

Güncelleme:

Sözleşmesi sezon sonunda biten ve Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt ile ön protokol imzalayan Ali Akman'ın Bursaspor ile olan sözleşmesi karşılıklı anlaşmayla feshedildi.

TFF 1'inci Lig'de bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkat çeken Ali Akman, ara transfer döneminin son günlerinde Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt takımı ile anlaşması nedeniyle Bursaspor'da süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştı.

FEDERASYONA BİLDİRİLDİ

Bu gelişmenin ardından Bursaspor Kulübü, oyuncuyla bir görüşme gerçekleştirerek sözleşmenin feshedilmesine karar verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) internet sitesinde yer alan bilgilere göre Ali Akman'ın sözleşmesinin 1 Mart 2021 tarihi itbariyle karşılıklı feshedildiği ortaya çıktı.

Eintracht Frankfurt ile anlaşan Ali Akman'ın Bursaspor ile olan sözleşmesi feshedildi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eintracht Frankfurt Ali Akman Bursaspor Almanya Haberler

500

Yorumlar (15)

Birol:

Ekmek yediğin kulubu ortada bıraktın yazık oyuncu yetiştiriyoruz seni sırtından vuruyor

14
5
yanıtYanıtla
Saraç:

Ortada bırakan yok sözleşmem bitiyor zaten sezon sonu ve adam oynamak istemiyor , 3 bin maaş alıyorsun başka iş yeri sana 20 bin verse ışınlanarak gidersin, kulüp kimsenin değil

yanıt0
yanıt0
misafir:

fazla böbürlenme, alman liginde oynamak türkiye liginde oynamaya benzemez, sana topa bile vurdurmazlar, ortalikda dolanir durursun.

9
6
yanıtYanıtla
rok:

bursa spor un taraftarıda kendiside genç yeteneklere yük iyi olmuş helal olsun almanya da daha iyi yerlere gelirsin ins kardesim bırak texas havlasın . . .

3
11
yanıtYanıtla
Ben:

Bi cacık olmaz bundan

10
4
yanıtYanıtla
yusuf:

yapılan büyük ayıp. yetıstır buyut ne için ? takımda basarılı olması ıcın takımına bırseyler kazandırması ıcın. bursa spor buna harcadığı parayla keske 2-3 tane inek alsaydı

11
1
yanıtYanıtla
suluman41:

almanya da frankfurtu tutacam

4
7
yanıtYanıtla
SÜLEYMAN:

Kafasını tut

yanıt8
yanıt0
kartal nado:

hazır , klüpsüz de kalmışken, boş ver Frankfurt''u falan , come to BEŞİKTAŞ kardeşim. . :)

1
7
yanıtYanıtla
böyle yöneticilerle olmaz:

çocuk ön protokol imzaladı diye kadro dışı bırakıldı. bu kafadan kurtulun artık. şu geri zihniyeti bırakın futbolcunun önünü açın

0
6
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title