Haberler

Eintracht Frankfurt, Bursaspor'da Ali Akman'ı kadrosuna kattı

Güncelleme:

Bursaspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ali Akman, Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt ile 1 Temmuz 2021'de geçerli olacak 4 yıllık bir sözleşmeye imza attı.

TFF 1. Lig'de Bursaspor formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve İngiliz devleri de dahil birçok büyük takımın radarında olan Ali Akman, Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'a transfer oldu.

Alman ekibi, 1 Temmuz 2021 tarihinden geçerli olmak üzere Ali Akman ile 4 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Eintracht Frankfurt, Bursaspor'da Ali Akman'ı kadrosuna kattı

"İHTİYACI OLAN ZAMANI VE DESTEĞİ BİZDEN ALACAK"

Frankfurt Kulübü Sportif Direktörü Fredi Bobic yaptığı açıklamada, "Türk futbolunun en büyük yeteneklerinden birini takımımıza kazandırmayı başardık. Ali Akman, önümüzdeki birkaç yılı inşa etmek ve geliştirmek istediğimiz bir oyuncuydu. Ali, ihtiyacı olan zamanı ve desteği bizden alacak. Yetenekleriyle çok aranan genç bir futbolcuya sahip olduğumuz için mutluyuz" dedi.

18 yaşındaki futbolcu, bu sezon Bursaspor formasıyla çıktığı 20 maçta 10 gol attı, 4 de asist yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Eintracht Frankfurt Frankfurt Ali Akman Haberler

500

Yorumlar (5)

repla:

2 ay sonra döner

3
10
yanıtYanıtla
senar:

Çok iyi bir futbolcu, kendini geliştirirse ilerde adından çok söz ettirir

5
3
yanıtYanıtla
AYIP:

Bedavaya nasıl gidiyor arkadaş bu nasıl yöneticiliktir yapsana sözleşmeyi zamanında , yada uzatsanıza , onuda geçtim uzatmayı kabul etmemek varsada ayıp, bursa profesyonel yaptı seni para kazandırmadan da gidilmez ayıp ayıp

5
0
yanıtYanıtla
aa:

yönetimin sezon başından beri uymasının sonucu. . . bursaspor yönetimi elindeki cevheri bile kaçırdı. . . . . . . . bursaspor yıllardır kötü yönetiliyor, , futboldan , spordan anlamayan kişilerin yönettigi klub . . . . . . . . .

yanıt0
yanıt0
Gubu:

Akıllı çocuk. Süper dedeler liginin virüsüne hiç bulaşmadan yurtdışına gitmek çok akıllıca. Zaten Bundesliga izliyordum. E. Frankfurt maçlarını kaçırmam artık.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title