Haberler

Ege'de Yılın Spor Ödülleri Sahiplerini Buldu

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Ege'de Yılın Spor Ödülleri" Fuar Evlendirme Dairesi bahçesinde düzenlenen görkemli bir törende sahiplerini buldu.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen " Ege'de Yılın Spor Ödülleri" Fuar Evlendirme Dairesi bahçesinde düzenlenen görkemli bir törende sahiplerini buldu.

Törende Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, "Yılın Spor Adamı" ödülünü alırken, "Yılın Antrenörü" ödülü, Pınar Karşıyaka'yı geçtiğimiz sezon Eurocchallenge Cup'ta final oynatan Ufuk Sarıca'nın oldu.

Geçen sezon Türkiye Kadınlar Futbol 1'inci Ligi'nde şampiyon olarak ülkemizi Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmeye hak kazanan Konak Belediyespor'un "Yılın Takımı" ödülünü aldığı törende "Ege'de Yılın Sporcusu" ödülünü iki isim paylaştı.

İzmir Büyükşehir Belediye'nin dünya ikincisi güreşçisi Buse Tosun ile aynı kulübün dünya şampiyonu bilek güreşçisi İpek Özgün Deper "Yılın Sporcusu" ödülüne layık görülürken, TSYD özel ödülü TTnet'e verildi.

Ödülleri "nokta atış" olarak değerlendiren TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, organizasyonu gelenekselleştireceklerini açıkladı. Spor gazeteciliğinde 50, 40 ve 30 yılını dolduran TSYD üyelerine plaket verilen törene Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, İzmir Gücü Spor Vakfı Başkanı (İZVAK) Tuğrul Yemişçi ve Göztepe Başkanı Hüseyin Altınbaş'ın yanı sıra, spor camiasından çoık sayıda davetli katıldı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Pınar Karşıyaka Hakan Tartan Ufuk Sarıca Ege Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title