Haberler

Efes'te Tek Hedef Galibiyet

Uleb Avrupa Ligi 1. Turda (D) Grubu'nda Mücadele Eden Efes Pilsen, Gruptaki 9. Maçında Yarın İstanbul'da Rusya'nın Cska Moskova Takımını Konuk Edecek.

Lacivert-beyazlı ekip, ilk maçta deplasmanda 90-68 yenildiği Rus ekibi karşısında, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 20.15'te başlayacak mücadeleyi kazanarak rövanşı almak istiyor.

Efes Pilsen'de sakatlıkları devam eden Mario Kasun, Mustafa Abi, Engin Atsür ve Bora Paçun yarınki maçta forma giyemeyecek.

Gruptaki 9. maçlar öncesi puan cetvelinde, 6 galibiyet ve 2 mağlubiyeti bulunan CSKA Moskova 14 puanla ilk sırada bulunurken, Efes Pilsen 4'er galibiyet ve mağlubiyetle 12 puanla 3. sırada yer alıyor.

-ATAMAN: ''BU KEZ BİZ KAZANACAĞIZ''-

Efes Pilsen Antrenörü Ergin Ataman, Rusya'nın CSKA Moskova takımı ile yapacakları maçı kazanacaklarına inandığını ifade etti.

Çok önemli bir mücadeleye çıkacaklarını belirten Ataman, rakiplerine karşı deplasmanda yenildikleri maçtan daha iyi durumda olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

''CSKA Moskova, son Avrupa Ligi şampiyonu ve bu sezon da Avrupa'nın en güçlü takımı konumunda. İki ay önce Moskova'da bizi ezerek yenmişlerdi, ancak şimdi durum değişti. Efes Pilsen çok iyi durumda ve grupta iddialı. Bu kez biz kazanacağız. Abdi İpekçi Spor Salonu'nu cehenneme çevirip seyircimizi 6. adam olarak maça dahil etmeliyiz. Böylelikle hem rövanşı alıp hem de gruptan çıkmayı garantilemek istiyoruz.''

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title