Haberler

    Edin Visca ve Volkan Babacan'a İzin Yok

    Teknik Direktör Abdullah Avcı, transferde adı geçen iki oyuncusunu kesinlikle bırakma niyetinde olmadıklarını söyledi.

    LEVENT KALKAN

    Medipol Başakşehir Kulübü son dönemde isimleri Fenerbahçe ile birlikte anılan Edin Visca ve Volkan Babacan'ın yanı sıra Gael Clichy'yi kesin olarak kadrosunda tutacak.

    Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren turuncu-lacivertliler, sözleşmesi 2021'e kadar uzatılan 28 yaşındaki Visca'yı elden çıkarmaya kesinlikle sıcak bakmıyor. Son dönemde yedek kalan milli kaleci Volkan Babacan'la yolların ayrılması da düşünülmüyor. Takımın en önemli hücum kozu Visca gibi 2021'e kadar sözleşmesi olan 30 yaşındaki başarılı file bekçisinin takımdan ayrılma talebi bulunmuyor.

    Sakatlığı nedeniyle Kasımpaşa ve Akhisar maçlarında takımdaki yerini alamayan Gael Clichy de kadroda tutulacak. Turuncu-lacivertliler, Abdullah Avcı'nın savunmada en çok güvendiği isimlerden olan Fransız sol bekle en az 2 sezon daha devam etmeyi planlıyor.

    Medipol Başakşehir'de talipleri olan üç oyuncu ise gözden çıkarıldı. Aurelien Chedjou, Gökhan İnler ve Mevlüt Erdinç'in kendilerine gelen teklifleri değerlendirmeye aldıkları ve büyük olasılıkla takımdan ayrılacakları aktarıldı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Volkan Babacan Abdullah Avcı Edin Visca Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title