Haberler

Edin Dzeko'dan Olympiakos tribünlerine bomba hareket

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Olympiakos ile oynadığı maçta Edin Dzeko, Yunan taraftarların tepkisini çekti. David Carmo ile yaşadığı pozisyondan sonra kırmızı kart itirazında bulunan Dzeko, tedavi olurken Fenerbahçe formasındaki Türk bayrağını Yunan taraftarlara gösterdi. Yıldız futbolcunun o anları kısa sürede viral oldu.

Olympiakos- Fenerbahçe maçının ilk yarısında Edin Dzeko, Olympiakos tribünleri ile gerginlik yaşadı.

DZEKO'YA TEPKİ GELDİ

David Carmo ile yaşadığı pozisyonun ardından kırmızı kart itirazlarında bulunan Edin Dzeko'nun bu isteği üzerine Olympiakos tribünleri yıldız oyuncuya tepki gösterdi.

TÜRK BAYRAĞI'NI GÖSTERDİ

Tedavisi sebebiyle kenara gelen Dzeko'nun tedavi olurken Yunan taraftarlara Fenerbahçe formasındaki Türk Bayrağı'nı göstermesi sonrası Olympiakos tribünlerinin Dzeko'ya olan tepkisi büyüdü. Yıldız futbolcunun o anları kısa sürede viral oldu.

Edin Dzeko'dan Olympiakos tribünlerine bomba hareket

Kaynak: Haberler.com / Spor

Edin Dzeko Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (19)

murtaza candurak:

adam

155
3
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

Peki bu adamlar Suudi Arabistan da olduğu gibi Yunanistan da neden Atatürk formasıyla maça çıkmamış nede olsa Atatürk'ün memleketi

yanıt19
yanıt60
Kemal Tankut:

helalllll bizden bile adam

141
7
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

Sen de adam değilsin demek ki. Olimpiyakos futbolcusu Türkiye de aynı hareketi yapınca adam dermisin. PROVAKATÖR. Seyirciyi tahrik ediyor.

yanıt6
yanıt24
Yasin Özsoy:

Yürü be koçum ????????????

118
3
yanıtYanıtla
Alpaslan Çelik:

Bunun üzerine bir de ben şöyle söyliyim bu takıma Türkiye de YUNAN muamelesi yapıliyor. Adamlıksa bizim oyuncuların hepsinde var ama görmeyen göz işitmeyen kulak kapatmış kör etmiş KİN'lerini Allah büyük inşallah bu takım bu turu da geçecek. Mecidiköy ve KuzeyKaradenizden SES getirecez.

97
16
yanıtYanıtla
Bülent:

Adam mı bu takım güleyim bari de boşuna gitmesin.. Dünya rezil oldunuz ne adamlığından bahsediyorsun.. Size sorsanız hakkımızi savunuyoruz diyerek bebek gibi ağlıyorsunuz.. Biberon var ister misiniz

yanıt22
yanıt115
Zihni:

Sen o biberonu al ...

yanıt61
yanıt6
süleyman koç:

mdi her kes işaret parmağı ile kendisini işaret etsin .. bakın parmağınız tam olarak nereye gıdıyor :) yanı adam bayrağı işaret etmiyor kendisini ben mi diyor yada işte ben gibi burdayımın mesajını vermiş adama ne yunan yada türk bayrağından adam futbolcu

7
50
yanıtYanıtla
Pikachu hd:

la olum bir kere itiraz etmeyin adam iyi birsey yapıyor siz hala onun seyindesiniz yapmasa daha mı iyi olurdu

yanıt26
yanıt3
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title