Haberler

Eczacıbaşı Dynavit Beşiktaş Ayos'u 3-0 Mağlup Etti

Güncelleme:

Vodafone Sultanlar Ligi 20. hafta karşılaşmasında Eczacıbaşı Dynavit, deplasmanda Beşiktaş Ayos'u 25-23, 17-25 ve 25-8'lik set skorlarıyla 3-0 mağlup etti. Kaptan Tijana Boskovic'in 20 sayıyla en skorer olduğu maçta, Eczacıbaşı Dynavit üstünlüğünü korudu.

Vodafone Sultanlar Ligi 20. hafta karşılaşmasında, deplasmanda Beşiktaş Ayos ile karşılaşan Eczacıbaşı Dynavit, rakibini 25-23, 17-25 ve 25-8'lik set skorlarıyla 3-0 mağlup etti.

Ev sahibi ekip üstünlüğüyle başlayan karşılaşmanın ilk setinde, turuncu beyazlılar set sonunda kaptan Tijana Boskovic'in etkili servisleriyle skoru eşitledi ve seti 25-23 kazandı. Çekişmeli rallilere sahne olan karşılaşmanın ikinci setinde etkili oyununu sürdüren turuncu beyazlılar, 17-25 kazanarak durumu 2-0'a getirdi. Turuncu beyazlıların 6-0'lık üstünlüğüyle başlayan son sette, rakibi arasındaki farkı bir an olsun kapatmayan Eczacıbaşı Dynavit, seti 25-8, maçı da 3-0 kazandı.

Aldığı 20 sayıyla kaptan Tijana Boskovic, karşılaşmanın en skorer ismi oldu. Kanadalı smaçör Alexa Gray, karşılaşmanın en skorer ismi oldu. Aldığı 16 sayıyla Kanadalı smaçör Alexa Gray, galibiyetin kazanılmasında önemli rol oynadı. Eczacıbaşı Dynavit'li oyuncular, 10 servis ve 5 blok sayısı elde etti.

Karşılaşma sonrası görüşlerini aktaran tecrübeli pasör Naz Aydemir Akyol, "İlk set skor olarak biraz geriden geldik. Çok güzel bir seri yakalarken iyi bir mücadele verdiğimizi düşünüyorum. Bugün özellikle blok defansta çok iyiydik. Zorlu bir dönemde olduğumuzun bilincindeyiz. Bu dönemi iyi geçirmek için de çabalıyoruz" diye konuştu.

Salon: TVF Burhan Felek Vestel Spor Salonu

Beşiktaş Ayos: Çağla, Salas, Bengisu, Brakocevic, İdil Naz, Maglio, Gizem (L), Ecem, Pelin, Hilal, Bahar.

Eczacıbaşı Dynavit: Voronkova, Jack-Kısal, Naz, Gray, Beyza, Boskovic, Simge (L), Yaprak, Elif, Hande.

Setler: 0-3 (23-25,17-25, 8-25)

Süre: 73 dakika (29,24,20) - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Vodafone Beşiktaş Maç Sonucu Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title