Haberler

    Dünyaca ünlü kickboks organizasyonunda iki Türk sporcu!

    Güncelleme:

    Her yıl yüz binlerce kişi tarafından takip edilen, dünyanın bir numaralı kickboks organizasyonu olan 'Glory'nin yeni etabı Hollanda'nın Arnheim kentinde yapılacak.

    Her yıl yüz binlerce kişi tarafından takip edilen, dünyanın bir numaralı kickboks organizasyonu olan 'Glory'nin yeni etabı Hollanda'nın Arnheim kentinde yapılacak.

    'SUPER FIGHT' 21 ARALIK'TA

    Dünya sıralamasında 8. sırada bulunan ağır siklet milli sporcumuz Cihad Kepenek, dünya şampiyonluğuna ilerlemek için 21 Aralık cumartesi gecesi Fransız Nordine Mahieddine ile 'Super Fight' maçına çıkıyor. 'Glory' ile 6 maç sözleşme imzalayan Kepenek'in organizasyonda şu ana kadar 1 galibiyeti ve 1 mağlubiyeti bulunuyor.

    KARŞILAŞMA DMAX'TE YAYINLANACAK

    35 bin biletin satıldığı özel organizasyon, 234 ülkede yayınlanacak. Karşılaşma, Dmax ekranlarından da canlı yayınlanacak.

    Aynı gecede dünyaca ünlü ağırsıklet dövüşçüler olan Rico Verhoeven ve Badr Hari'nin uzun zamandan beri beklenen rövanş maçı var. 2016'daki ilk karşılaşmada Badr Hari ikinci round sırasında ayağından sakatlanmış ve Rico Verhoeven maçı kazanmıştı. Son 11 maçtır ise yenilmiyor.

    Badri Hari ise "Bu maçtan ne ummam gerektiğini çok iyi biliyorum ve Rico onun peşinden kimin geldiğinin farkında bile değil. Gerçek anlamda Badr Hari ile ilk kez karşı karşıya gelecek." şeklinde iddialı açıklamalarda bulundu.

    Cihad Kepenek - Selahattin Aydın

    Türk Milli Takım antrönörü Selahattin Aydın, iyi bir hazırlık kampı geçirdiklerini ve iki kamp yaptıklarını dile getirdi. Hollanda'daki kampta Cihad Kepenek'in Badr Hari ile sparring yaparak hazırlandığını belirten Aydın, 'Geceyi galibiyetle tamamlayıp ülkemize mutluluk yaşatmak istiyoruz.' dedi.

    Bireysel sporlarda başarılı ülkeler arasında olduğumuzu belirten Selahattin Aydın buna rağmen sponsor bulmakta sıkıntı çekildiğini dile getirdi. Ülkemizi başarı ile temsil eden milli sporcuların desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Hollanda Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title