Haberler

Dünya Kupası kutlamasında Messi'yi çıldırtmıştı! Nusret'i final maçına almayacaklar

Güncelleme:

ABD'nin en eski futbol turnuvası 'Open Cup' resmi hesabı, Nusret Gökçe'nin final maçına alınmayacağını duyurdu. Nusret Gökçe, Katar'daki törende yaptıklarıyla tepki çekmişti.

Dünya Kupası'nda Arjantin'in Fransa'yı yenerek mutlu sona ulaştığı final maçının ardından ünlü işletmeci Nusret Gökçe'nin sahaya girmesi büyük tepki çekmişti. Messi'nin Nusret Gökçe'ye karşı gösterdiği tavır da çok konuşuldu.

Dünya Kupası töreninde Messi'yi çıldırmıştı! Nusret, final maçına alınmayacak

HİÇ PAS VERMEDİ

Canlı olarak ekranlara yansıya anlarda, Arjantinli yıldızı fotoğraf çekilmek için kolundan çeken ve gitmesine engel olmak isteyen Nusret Gökçe'ye Messi'nin hiç pas vermediği görüldü.

Dünya Kupası töreninde Messi'yi çıldırmıştı! Nusret, dev finale alınmayacak

"SALT BAE MEN EDİLMİŞTİR"

ABD'nin en eski futbol turnuvası olan 'Open Cup'ın resmi hesabından yapılan açıklamada, "Salt Bae, 2023 Open Cup'tan men edilmiştir" ifadeleri yer aldı. Bu paylaşım dakikalar içinde beğeni yağmuruna tutuldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Nusret Gökçe Arjantin Haberler

500

Yorumlar (10)

mehmet arif inci:

Bir yabancı diyordu türklerin düsmana ihtiyacı yok diye :) doğru diyormus . nolmus adam sonradan parayı bulmus olabilir ama gidip fotoğraf cekinmek istemis kötü bisey mi ?

169
522
yanıtYanıtla
Burak Gülnihal:

İyi yapmışlar valla. Sırf sayfanda fotoğraf veya video paylaşacan diye adamı o sevinçli anında kolundan tutup çekmenin ne gereği var. Kafası daha sakin anında sor olmadı çektirme kardeşim. Adamı zorla kolundan çekmek çok saçma ve kaba bir hareket

562
33
yanıtYanıtla
Narter Nart:

Görmemiş olur da ancak bu kadar olur. ekonomik gelişmişlik ile entellektüel gelişim pararle olmazsa böyle olur. görmemişin olmuş tutmuş koparmış... misali

521
49
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Nusret sonradan görme olduğunu Dünya' ya belli etmiş durumda..

174
14
yanıtYanıtla
mehmet:

ben olsam onu türkiye sınırlarından içeri almam

154
31
yanıtYanıtla
SELİM TAŞOĞLU:

görgüsüzü

yanıt12
yanıt1
SELİM TAŞOĞLU:

haddini aşmış kendini dev ekranında görmeye başlamış bir cahil kibir tiplemesi olmuş, bulunduğu konum artık çok ağır gelmiş ki kendini taşıyamıyor artık nusretçim. MESSİ yüzüne ekşi ekşi bakarken sen yüzsüzce ısrarla fotoğraf karesi çektirme derdindesin

94
9
yanıtYanıtla
Boş Yapma Doldur:

Bananesi Nusretten cokta tın kola otuz TL olmuş Nusrette iki yüz elli olur

82
10
yanıtYanıtla
Enes sıcaközül:

Nusret bu konuda çok absürt davranışlar sergilemeye başladı yani zaten yeterince güçlü bir şekilde reklamını yaptı biraz olsun gündemden düşünce kendini televizyon karşısına atmaktan vazgeçmeli bi gitmediği oscar ödül töreni kaldı onu da görürüz yakında.

74
6
yanıtYanıtla
SELİM TAŞOĞLU:

çok isabetli olmuş, messi adamsın

65
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title