Haberler

Dünya Kupası'na güzelliğiyle damga vuran taraftarın kim olduğu ortaya çıktı! Kariyeriyle de büyüledi

Güncelleme:

Dünya Kupası'nda kameralar tribünleri gösterirken Brezilyalı bir kadın taraftar güzelliğiyle büyülemişti. Sosyal medya kullanıcıları, hayran oldukları güzel taraftarın kim olduğuna dair detaylara ulaştı. Adı Luana Meireles olan taraftarın, doktor olduğu ortaya çıktı. Kariyeriyle de büyüleyen Meireles'in Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda, parmağında tek taş yüzüğün olması ise dikkatlerden kaçmadı.

Dünya Kupası'ndan elenen Brezilya büyük hayal kırıklığı yarattı. Futbolseverlerin büyük ilgiyle takip ettikleri Brezilya maçlarının sona ermesinin ardından, Sambacılarla ilgili akılda sadece bir kişi kaldı, o da güzelliğiyle büyüleyen Brezilyalı bir taraftar. Katar'daki turnuvada tribünlere damga vuran kadının kim olduğu belli oldu.

DOKTOR OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Sosyal medya kullanıcıları Brezilyalı kadın taraftarın kim olduğunu ortaya çıkardı. Adının Luana Meireles olduğu öğrenilen taraftarın, doktor olduğu ortaya çıktı. 31 yaşında olan Meireles, tıp eğitimini diş alanında yaparken daha sonra yüz estetiğine yönelmiş.

Dünya Kupası'na güzelliğiyle damga vuran taraftarın kim olduğu ortaya çıktı! Kariyeriyle de büyüledi

TEK TAŞ YÜZÜĞÜ DİKKAT ÇEKTİ

Kırışıklar, botoks, dudak ve çene dolgusu ile diş estetiği ile ilgili çalışan Meireles'in Sao Paulo'da da olmak üzere 3 kliniği bulunuyor. Güzel taraftarın, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarda parmağındaki tek taş yüzük dikkat çekiyor.

Dünya Kupası'na güzelliğiyle damga vuran taraftarın kim olduğu ortaya çıktı! Kariyeriyle de büyüledi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Brezilya Milli Takımı Katar Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500

Yorumlar (12)

Hayri :

dunya ajansları isterse bir teröristi kahraman olarak tanıtabileceği gibi hiç yoktan bir kişiyi de anında dunya merkezine oturtabilir stad 80 bin kişilik oradan bir yuz kameralara çarpıyor sonra o kişi bulunuyor yuzuğunden bilmemnesine kadar haber yapılıyor 10 numara asparagas

473
26
yanıtYanıtla
Serkan ALTUNER:

Bu mu güzel :) :)

85
100
yanıtYanıtla
ferfer:

kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş,kaşıklamı çatallamı deseler eliminen dayı eliminen dersin:))))

yanıt107
yanıt24
ferfer:

bi doktora git gözlerin görmüyor galiba kesin bir arıza var sende:))

yanıt115
yanıt31
Ahmet Bekar:

Zalımın kızı

129
15
yanıtYanıtla
Samet Aslan:

İlk estetiği kendi burnuna yapmış olmalı :-)) İyi de bundan bize ne :-))

106
20
yanıtYanıtla
Mehmet Akgündüz:

bu da zalım mıdır acaba?

88
10
yanıtYanıtla
yasir kamer:

bence çok tatlı biri

66
17
yanıtYanıtla
ferfer:

yav bu kadınsa bizim ülkedekiler ne Allah aşkına ya:)))

13
42
yanıtYanıtla
Ben ve sen:

Peh peh peh adamlar 70 lik niniye evirip cevirip 25 lik citira ceviriyorlar, erkekler isimiz zor :)

40
13
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title