Haberler

Dülger: Şiddete Yönelenler Taraftar Değil

Güncelleme:

B.Vanspor Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, şiddete yönelen taraftarların kesinlikle B.Vanspor taraftarı olmadığını vurguladı.

Dülger, gerçek taraftarın takımına destek vermesi gerektiğini dile getirdi.

Bişar Ulutaş /VAN

Son yıllarda Belediye Vanspor'un evinde oynadığı karşılaşmalarda verdiği desteklerle adından söz ettiren Grup Kara Kobralar'dan, taraftarlara mesaj geldi. Grup Başkanı Ercan Dülger, Belediye Vanspor'un evinde oynadığı karşılaşmalarda şiddete yönelenlerin kesinlikle art niyetli olduğunu vurguladı. Dülger, gerçek taraftarın takıma ceza gelmemesi adına uğraş vermesi gerektiğini belirtti.

"ŞİDDETE YÖNELEN TARAFTAR İSTEMİYORUZ"
Van'da oynanan karşılaşmalarda bu sezon hiçbir zaman istenmeyen olayların yaşanmadığını, Menemen Belediyespor maçında ise son dakikalarda yaşanan olayların büyütülmemesi gerektiğini anlatan Dülger, "Menemen Belediyespor ile kendi evimizde oynadığımız maçta her şey güzel gidiyordu. İki takım da gol için oynuyordu. Bizim de, rakibin de atakları vardı. Ancak son dakikalarda yaşanan gerginlikler bizleri üzdü. Kesinlikle olaylar büyütülmemeli. Hakemin yanlı tutumuna öfkelenen bazı taraftarlar açık tribünün sol tarafındaki korkulukları sallayarak bir nevi kırmak istedi, bizler hemen müdahale ederek buna izin vermedik. Kapı açıldı, bazı taraftarlar sahaya girmek istedi, biz, buna da izin vermedik. Güvenlik güçleri de olay yerine gelmeden herkes sakinleşti. Zaten hakem de bu esnada maçı bitirdi. Ancak ne olursa olsun bizler şiddete karşıyız. Şiddete yönelen taraftar istemiyoruz. B.Vanspor bu sezon evinde ilk kez yenildi. Hiçbir takım yenilmez diye bir kanun yoktur. Elbette bizim takım da yenilebilir. Hakemler maçı mükemmel yönetecek diye bir kaide de yoktur. Tüm bunların bilinciyle hareket etmek gerekiyor" dedi.

Kapalı tribünden atılan bir su şişesinin top toplayan bir çocuğun gözüne denk gelmesiyle ilgili de konuşan Ercan Dülger, "Taraftarlarımıza sürekli sahaya hiçbir yabancı madde atılmamasını söylememizin sebebi budur. İşte kapalı tribünden biri rakip takımın teknik hocasına veya yardımcı hakeme yönelik bir su şişesi atmak isteyince, bu şişe gidip top toplayan bir kardeşimizin gözüne denk geldi. Akıbeti ne oldu, bilmiyoruz. Kendisine Allah'tan şifa diliyorum. İnşallah artık bu tür şiddet olayları yaşanmaz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Temsilci / Spor

Menemen Belediyespor Belediye Vanspor Bişar Ulutaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title