Haberler

    Dortmund'dan Reus'a Uyarı

    Avrupa devlerini peşinden koşturan Alman yıldız Marco Reus ile ilgili kulübü Borussia Dortmund tarafından flaş bir açıklama yapıldı.

    Borussia Dortmund'daki günlerinin sayılı olduğu iddia edilen Alman yıldızı transfer etmek için sıraya giren devler, kıyasıya bir savaşın içine girmişti.Bayern München, Barcelona, Real Madrid, Liverpool, Chelsea ve Manchester United'ın transfer listesinde bulunan Marco Reus'un kontratındaki serbest kalma bedeli, bu sezon sonunda 35 Milyon Euro'dan 25 Milyon Euro'ya inecek.Bu özel maddesi nedeniyle dev kulüplerin iştahını kabartan 25 yaşındaki futbolcu ile ilgili son bomba açıklama Borussia Dortmund CEO'su Hans-Joachim Watzke'den geldi.Watzke, Stern magazine'e yaptığı açıklamada, "Ben özünde Marco'nun burada seve seve kalacağına inanıyorum. Çünkü şehri ve Borussia Dortmund kulübünü seviyor. Ancak onun transferini isteyenler, başka argümanlar ortaya koyarak kafasını çelmeye çalışacaklardır" dedi.SAKATLIK YAKASINI BIRAKMADIBu sezon sakatlıktan yana bir hayli şanssız günler geçiren Reus, sadece 11 resmi maçta görev alabildi ve 6 gol atıp 3 asist yaptı.Borussia Dortmund ile 2017'ye kadar mevcut sözleşmesi bulunan ortasaha futbolcusu, geride kalan sezonda ise 44 resmi maçta sahaya çıkmış ve 23 gol atıp 22 de asist yapmıştı.Alman futbolunun parlayan yıldızlarından olan Reus, 2012 yazında Mönchengladbach'tan 17.5 Milyon Euro bedelle Dortmund renklerine bağlanmıştı ve ilk sezonunda 49 resmi maçta görev alırken, 19 kez fileleri havalandırıp 14 de asist yapmıştı.Borussia Dortmund'un alt yapısından yetişen ve 2 sezon Rot Weiss Ahlen forması giydikten sonra 2009 yazında Mönchengladbach'a transfer olan Marco Reus, burada toplam 97 lig maçına çıkmış ve 36 gol atıp 24 de asist yaparak müthiş bir istatistik tutturmuştu.2012'de Almanya'da yılın en iyi futbolcusu seçilen Reus, Almanya Milli takım formasını ise 23 defa terletip 7 kez fileleri havalandırdı.

    //

    addCustomPlayer('vzwp6r8qwcl21jkn7vpkaqevr', '', '', 620, 569, 'perfvzwp6r8qwcl21jkn7vpkaqevr', 'eplayer16', {age:1417475729179});

    //

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Marco Reus Barcelona Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title