Haberler

Diyarbakır'da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri son buldu

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ve Avrupa Delegasyonunun düzenlediği Türkiye'nin 81 ilden yaklaşık 250 spor branşında faaliyet gösteren 'Herkes İçin Ulusal Spor ve Sağlık Günleri' sloganıyla başlayan Avrupa Spor Haftası etkinliği Diyarbakır Kent Meydanında...

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ve Avrupa Delegasyonunun düzenlediği Türkiye'nin 81 ilden yaklaşık 250 spor branşında faaliyet gösteren 'Herkes İçin Ulusal Spor ve Sağlık Günleri' sloganıyla başlayan Avrupa Spor Haftası etkinliği Diyarbakır Kent Meydanında düzenlenen kutlamaların ardından son buldu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü ve Diyarbakır Gençlik İl Spor Müdürlüğü ev sahipliğinde 23-30 Eylül 2021 tarihleri arasında 'Herkes İçin Ulusal Spor ve Sağlık Günleri' sloganıyla kutlanan 'Avrupa Spor Haftası' etkinlikleri Diyarbakır Kent Meydanında yapılan kutlamaların ardından son buldu. Törene Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Mehmet Kesen, Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü Muammer Uslu, Diyarbakır Gençlik ve Spor Şube müdürleri Aydın Çetin, Baki Karabulut, antrenörler, gençlik liderleri ve sporcular katıldı.

"Diyarbakır gençlerimiz daha fazla hizmetleri hak ediyor"

Diyarbakır Büyükşehir Gençlik ve Spor Daire Başkanı Mehmet Kesen, korona virüs kuralları çerçevesinde kutlanmaya başlanan Avrupa Spor Haftası etkinliğinin Türkiye'de kutlandığını söyledi. Kesen, "Diyarbakır'da bir hafta boyunca yaptığımız Avrupa Spor Haftası etkinliklerimizin sonuna geldik çok güzel ve verimli geçtiğini söylemek isterim. Asıl amacımız sporun kültürünün toplumda daha geniş bir tabana yayılmasını, sağlıklı yaşam bilinciyle birlikte spor bilincinin geliştirilmesidir. Diyarbakır en çok genç nüfusa sahip iller arasında yer almakta. Bizler de bu gençlerimize daha fazla hizmetleri hak ettiklerini düşünüyoruz. Buradaki genç nüfusa hizmet etmekten büyük bir mutluluk duyduğumuzda belirtmek isterim" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Diyarbakır Türkiye Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title