Haberler

Derbinin Tartışılan İsmi Bülent Yıldırım'ın Hakemlik Kariyeri Bitti

Güncelleme:

Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettiği maçta verdiği kararlarla çok tartışılan Bülent Yıldırım'a asıl şok derbinin gözlemcisi İbrahim Aksoy'dan geldi.

Türk Telekom Stadı'ndaki kritik maçta çaldığı-çalmadığı fauller ve çok tartışılan taç atışı gibi nedenlerle Beşiktaş cephesinin, 'derbiye şaibe karıştırmakla' suçladığı Yıldırım'a bir şok da karşılaşmanın gözlemcisi İbrahim Aksoy'dan geldi.

KALAN 3 HAFTA MAÇ YOK

Sabah'ta yer alan habere göre; Aksoy'un yaptığı değerlendirme sonunda hazırladığı raporda, Bülent Yıldırım'ın yönetimine 100 üzerinden 42 puan verdiği öğrenildi. Bu düşük not üzerine Merkez Hakem Kurulu'nun, Süper Lig'de kalan 3 haftada Bülent Yıldırım'ı kızağa çekme kararı aldığı kaydedildi.

Hatta 47 yaşındaki hakemin gelecek sezon için profesyonel sözleşmesinin de yenilenmeyeceği gelen haberler arasında.

YENİ SEZONDA HAKEM SAYISI ARTIYOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in yeni sezonu için hakem konusunda yeniliğe gitti. TFF, Spor Toto Süper Lig'de 2019-2020 sezonunda maç hakemi ve Video Yardımcı Hakem (VAR) sayısını 25'ten 40'a çıkarma kararı aldı.

Merkez Hakem Kurulu'nun eski başkanı Yusuf Namoğlu, Süper Lig'de görev yapan hakem sayısını azaltmış ve hatalar art arda gelince istifa etmek zorunda kalmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bülent Yıldırım İbrahim Aksoy Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (78)

CAN DEP:

Haydi be Bjk futbolculari sanki tiner cekmiş gibiydiler saha icinde ruh gibi dolanip durdular..hakem makem hepsi bahane..

12
10
yanıtYanıtla
GS 22.ŞAMPİYONLUĞU ALACAK..:

EĞER FIRAT AYDINUS VE ALİ PALABIYIK HAKEMLİĞİ BİTSE FENER CAMİASINDA BAYRAKLAR TESİSTE YARIYA İNER

16
5
yanıtYanıtla
Kenan:

Bülent canını sıkma görevini yaptın gsda yerin işin paran hazır

14
7
yanıtYanıtla
Ccccç:

Ağlayıp durmayın hakkımızla yendik adamakıllı oynasaydınız mücadele mi ettiniz mal mal hatalar yaptınız bu maçı söke söke aldık bizim aleyhimize çok hatalar oldu bunları dile getirirken dalga geçiyordunuz görün dalgayı şimdi

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

Şikeyle şampiyonluk ne kadar kolay . . . . . . . . . . . . . . . . . . . salatasaray

11
8
yanıtYanıtla
GS 22.ŞAMPİYONLUĞU ALACAK..:

GS CAMİASI OLARAK BJK TETİKİÇİSİ HÜSNÜ GÜRELİYİ HAZİRAN DAN İTİBAREN O KOLTUKTA GÖRMEK İSTEMİYORUZ.

11
8
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

Bu sene GS lehine yapılan hataları yazsana ? neden yazamıyorsun. yazamazsın. . çünkü kirlisiniz. . . Aklınca savunma yapmışsın. . . Bir şampiyonluk maçında hangi takıma bu şekilde bir yönetim gösterildi. . . YÜZSÜZLER . . . Hayatımda ilk defa bir Avrupa maçında karşı takımı destekleyeceğim. . Yunan takımı da olsa en az 5 yemenizi zevkle izleyeceğim. . . bu sene ne kolay gruptan çıkamayan soytarılar sizi. . .

yanıt1
yanıt6
GS:

RUHİ BJK SENDE BJK LEHİNE YAPILANLARI BİR YAZSANA. YAZIN SIĞMAZ BURALARA. CİMBOMA YAPILAN SİZLERE YAPILSAYDI İLK 3 TE DEĞİL ALTT SIRALARDA BULURDUN KENDİNİ. HADDİNİ HUDUDUNU BİLEREK YAZ

yanıt4
yanıt0
GS:

AYRICA SOYTARI SEN VE SENİN GİBİLER. YUNAN DESTEKLEYECEK KADAR ALÇALMIŞSIN

yanıt3
yanıt0
ruhi bjk ye:

yazayaım ruhi dayı, bjk gs maçı uydurma faul ile bjk golü attı. elle oynayan vida ya poenaltı verilmedi penaltı geri alındaı. Sın sivas bjk maçı. bjk nin 2. golü öncesi ofsayt var. fb-gs maçı faulden vara rağemn gol yedi gs 2 puanı gitti. topal atılmadı.

yanıt3
yanıt0
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title