Haberler

Depremde sessiz kalan Ronaldo'ya ünlü spikerden ağır sözler: Meksikalı köpek senden daha insanmış

Güncelleme:

Türkiye'nin yaşadığı deprem felaketinin ardından sessiz kalan Cristiano Ronaldo'ya Ertem Şener ve Sinan Engin'den ağır sözler geldi. Ertem Şener, "Meksikalı köpek Proteo senden daha insanmış" ifadelerini kullanırken, Sinan Engin de "Türkiye'de artık çay bile içemez, bu halk unutmaz. Ronaldo'yu takipten çıkın" çağrısında bulundu.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilimizde yıkıcı etkilere yol açan depremin ardından Spor Toto Süper Lig yeniden başladı. Fenerbahçe-Konyaspor maçından sonra Beyaz Futbol programında deprem felaketi konuşuldu. Ertem Şener ve Sinan Engin, Türkiye için geçmiş olsun mesajı paylaşmayan Cristiano Ronaldo hakkında çok sert ifadeler kullandı.

Depremde sessiz kalan Ronaldo'ya ünlü spikerden ağır sözler: Meksikalı köpek senden daha insan

SİNAN ENGİN VE ERTEM ŞENER'DEN SERT SÖZLER

Yorumcu Sinan Engin, deprem felaketinin ardından herhangi bir paylaşım yapmayan Ronaldo için "Ronaldo artık Türkiye'ye tatile gelemez. Bizim insanımız unutmaz. Artık çay bile içemez. Teknesiyle geliyor ya, artık ona servise gitmez kimse. Takipten çıkın Ronaldo'yu" sözlerini sarf etti.

Depremde sessiz kalan Ronaldo'ya ünlü spikerden ağır sözler: Meksikalı köpek senden daha insan

"KÖPEK PROTEO SENDEN DAHA İNSANMIŞ"

Ertem Şener ise Ronaldo için demediğini bırakmadı. Ünlü spiker, "Senden kimse bir şey beklemedi, bir mesaj atabilirdin. Başına bir şey gelse senin ya da ülkenin ilk Türkiye koşar. Meksikalı köpek Proteo senden daha insanmış. Al-Nassr'a gitmişsin, hak ettiğin yerdesin. Kalbin de nasır tutmuş zaten" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cristiano Ronaldo Ertem Şener Sinan Engin Türkiye Deprem Sözler Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

alperenlive:

Daha zengin olan garanti, yapı kredi, akbank, iş bankası ve tüsiad üyelerimiz, koç, sabancı holdingler vs.. Kendilerinden beklenen adımları atmadılar, sıkıysa onlarada aynı sözleri sarfedin yada insan olun biraz.

709
130
yanıtYanıtla
Cenk Erdiler:

Bahsettiğin kurumlar gereğini hala yapıyorlar, araştırmadan yazmışsın.

yanıt0
yanıt2
Animal Lopedi:

Saydığınız tüm isimler yardım yaptı hatta Sabancı holding 2 milyar TL yardım yaptı daha ne istiyorsunuz sayın provokatör?

yanıt0
yanıt2
zübükzade:

Kafan yerindemi senin Koç Sabancı İş bankası sürekli yardım yapıyor araştırmanı öneririm ama senin gibi yiyicilere kaptırmak istemiyorlardır googleden öğrenmen kolay

yanıt9
yanıt2
Murat Vural:

Ronaldo Türkiye de Manisa'da reklam filmi çevirecek kadar müslüman Türk milletini seven Filistinli müslümanların yanında yer alan iyi bir insandır . Bütün görsel medyanın çoğunun Yahudilerin elinde olduğunu herkese hatırlatırım . Bunlar beyazı siyah , siyahıda beyaz gösterirler !

15
7
yanıtYanıtla
zübükzade:

Ağababalarına ihtiyac yoksa Katardan Suudilerden baeden şurdan burdan gelen yardımlarıda almayın ozaman

6
12
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Sinan Engin ve Ertem Şener küresel güçlerin boyunlarına taktıkları zincirle müslümanların yanında yer alan Filistin davasına sahip çıkan Ronaldoya adeta saldırmaktadırlar . Onların bütün düşmanlığı dünyada müslümanların yanında yer alan gözde insanlara saldırmak tır .

10
7
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Ronaldo'nun Filistinli müslümanlara yardım yapması ve onların yanında yer alması , milli maçta İsrailli futbolcuyla ben çocuk katilleriyle formamı değiştirmem demesi küresel şeytani güçleri adeta kudurtmuştur . Ronaldo müslüman kardeşimizdir.

10
3
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Recep Tayyip Erdoğan bile Ronaldo için onu maalesef Filistin davasına sahip çıktığı için harcadılar demiştir . Bunu Türkiye'yi yöneten sayın Cumhurbaşkanımız söylüyor . Küresel şeytani güçlerin tek düşmanı müslümanların yanında yer alanlardır. Ronaldo kardeşimizdir.

8
2
yanıtYanıtla
Sezın Haksever:

Bu toplum da kalbini topcuya popcuya harcatmasın.. onları büyütüp taparsanız olacağı bu..bırak üzülmeyi belki ohh bile çekiyorlardır.kimse bizim millet gibi şefkatli değil maalesef ..değerli sevgi duygunuzu kendi vatandaslariniza ,layık olanlara adayın,ki sesi çıkmayan oymuş buymuş üzülmeyin...

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title