Haberler

Denizlispor - Galatasaray maçının ardından

Güncelleme:

- Denizlispor - Galatasaray maçının ardından Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz: "Henüz yolun başındayız ve almamız gereken çok yol var" Galatasaray Antrenörü Ümit Davala: "Telafisi olan maç.

- Denizlispor - Galatasaray maçının ardından

Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz:

"Henüz yolun başındayız ve almamız gereken çok yol var"

Galatasaray Antrenörü Ümit Davala :

"Telafisi olan maç. Ligin ilk maçını oynadık"

DENİZLİ - Süper Lig'in ilk haftasında Yukatel Denizlispor evinde Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, "Stadımız, kadromuz yeni. Hiç kolay olmadı. Arkadaşlarımız son derece iyi çalıştılar. Rakibi çok iyi analiz ettik. Oyun anlayışımızı sahaya yansıttık ve istediğimizi yaptık. Devre sonuna kadar enteresan pozisyonlar kaçırdık. İkinci yarı istediğimizi yaptık. Camiamızın bizi desteklediğini gördüm çok mutlu oldum. Daha çok eksiğimiz var. Lisansları son dakika gelmediği için bir iki oyuncumuzu sahaya alamadık. Bizim adımıza moral oldu ama çok çalışmamız lazım. Camiamıza ve seyircimize çok teşekkür ediyorum. En az 2-3 oyuncu almamız lazım. Milli takım aralarından sonra daha çağdaş ve pozitif futbol oynayacağız. Nerede olursak olalım kazanma alışkanlığı olan bir takım oluşturmak istiyoruz. Her takımın sahada kazanma yüzdesi vardır. Biz doğru şeyler yaptık ve buda bizi galibiyeti getirdi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Davala: "10 kişi kalınca deplasmanda işinizi zorlaşıyor"

Galatasaray Antrenörü Ümit Davala ise, "Oyuna istediğimiz gibi başladık. 15-20 dakika içinde oyunu çevirebilirdik ama olmadı. Penaltı kaçtı ama oyun içinde bunlar var. 10 kişi kalınca deplasmanda işinizi zorlaşıyor. Rakibe direnç verdik. Pozisyon olmadan bir gol yedi. Kırılma noktamız bu pozisyondu. Golü yedikten sonra 10 kişi toparlamak zor oluyor. Telafisi olan maç. Ligin ilk maçını oynadık" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ümit Davala Denizlispor Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title