Haberler

Denizlispor, Eyüpspor maçıyla çıkışa geçmek istiyor

Güncelleme:

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altaş Denizlispor'ün Kulüp Başkanı Mehmet Uz, yarın sahalarında oynayacakları Eyüpspor maçını kazanarak çıkışa geçmek istediklerini bildirdi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altaş Denizlispor'ün Kulüp Başkanı Mehmet Uz, yarın sahalarında oynayacakları Eyüpspor maçını kazanarak çıkışa geçmek istediklerini bildirdi.

Mehmet Uz, yaptığı yazılı açıklamada, artık puan kaybına tahammüllerinin olmadığını vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:

"Teknik direktörümüz Mesut Bakkal'la çıkacağımız ilk maçımızdan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Ligde telafisi olmayan haftalara girdik. Bu sezon özellikle iç sahada istediğimiz puanları toplayamadık. Yeni teknik heyetimizle çıkacağımız ilk iç saha maçında hedefimiz kesinlikle galip gelmek olacak."

"Dönüm noktası maçlardan biri olacak"

Eyüpspor maçının takım için dönüm noktası maçlardan biri olacağına işaret eden Uz, ilk yarıda deplasmanda mağlup ettikleri rakiplerini sahalarında da yeneceklerine inandığını ifade etti.

Camianın zor günlerde birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini kaydeden Uz, "Takımımızın her zaman itici gücü olan taraftarlarımızın bu maçta da üzerlerine düşeni yapacağından şüphem yok. Eyüpspor maçının sıkıntılı günlerin geride bırakıldığı bir maç olması en büyük arzumuz." değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: AA / Spor

Mesut Bakkal Denizlispor Mehmet Uz Eyüpspor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title