Haberler

Denizlispor'da Olağanüstü Kongre Hazırlıkları

Denizlispor, perşembe günü yapılacak olağanüstü genel kurulun hazırlıkları sürüyor.

Denizli spor, perşembe günü yapılacak olağanüstü genel kurulun hazırlıkları sürüyor.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizli spor, hafta içinde yeniden sandık başına gidecek. Yurdal Duman başkanlığındaki yönetimin Haziran ayı içerisinde aldığı olağanüstü genel kurul kararı sonrası hiçbir adayın çıkmaması üzerine, mevcut yönetim görevine devam etmişti. Geçen ay yeniden toplanan ve yine olağanüstü genel kurula gitme kararı alan yönetimin bu kararından sonra hazırlıklar sürerken, şu ana kadar resmi olarak adaylığını açıklayan isim çıkmadı. Amatör spor camiasının yakından tanıdığı ve amatör spora yaptığı katkılarla tanınan Süleyman Urkay'ın aday olmasının beklendiği olağanüstü genel kurul 19 Temmuz Perşembe günü EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacak.

Denizlispor'da bir yandan olağanüstü genel kurul hazırlıkları sürerken, diğer taraftan yeni sezon çalışmaları sürüyor. Kenan Atik ve Hakan Dolutaş'ın nezaretinde alt yapıdaki oyuncuların ağırlıklı olduğu bir kadroyla yeni sezon hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesisleri'nde sürdüren yeşil-siyahlı ekipte, takıma takviye çalışmaları da sürüyor. 10 futbolcunun takımdan ayrıldığı Denizlispor'da, şu ana kadar sadece Ahmet Yakak transfer edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Denizlispor Bank Asya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title