Haberler

Denizlispor, Bülent Ertuğrul'la imzaladı

Güncelleme:

SPOR Toto 1'inci Lig'de son olarak Tuzlaspor'a deplasmanda 3-0 yenilip teknik direktör Kemal Kılıç'la yollarını ayıran Altaş Denizlispor, Bülent Ertuğrul'u takımın başına getirdi.

SPOR Toto 1'inci Lig'de son olarak Tuzlaspor'a deplasmanda 3-0 yenilip teknik direktör Kemal Kılıç'la yollarını ayıran Altaş Denizlispor, Bülent Ertuğrul'u takımın başına getirdi. Denizlispor'da futbolculuk döneminde forma giyen ve 2017-2018 sezonunda sportif direktörlük görevinde bulunan Ertuğrul'la 1.5 yıllık sözleşme imzalandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Bülent Ertuğrul ile 1.5 yıllık anlaşma sağlamıştır. Bülent Ertuğrul'a hoş geldin diyor, kendisine kulübümüz ile başarılar diliyoruz" denildi.

Sıralamada 17 puanla 18'inci basamakta yer alan Denizlispor bu haftayı bay geçirip hafta sonunda Ankara Keçiörengücü ile deplasmanda karşılaşacak.


- Denizli
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Bülent Ertuğrul Denizlispor Kemal Kılıç Spor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title