Haberler

David Beckham, 71 milyon takipçili Instagram hesabını Ukraynalı doktora verdi

Güncelleme:

Efsane futbolcu David Beckham, Rusya'nın işgal ettiği Ukrayna'ya destek vermeye devam ediyor. Ukrayna'ya 1 milyon sterlin bağış yapan efsane futbolcu, savaşın ağır sonuçlarına dikkat çekebilmek için 71 milyondan fazla takipçisi olan Instagram hesabını Harkov Perinatal Merkezi Müdürü Doktor Irina Kondratova'ya devretti.

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ederken efsane futbolcu David Beckham, 71 milyondan fazla takipçisi olan Instagram hesabının kullanımını Ukrayna'nın Harkov şehrindeki bir hastanede çalışan doktora bıraktı. UNICEF İyi Niyet Elçisi olan Beckham, dikkat çeken bir açıklamayla hesabını Harkov Perinatal Merkezi Müdürü Doktor Irina Kondratova'ya devretti.

David Beckham, 71 milyon takipçili Instagram hesabını Ukraynalı doktora verdi

"BERABER FARK OLUŞTURABİLİRİZ"

David Beckham Instagram hesabında yayınladığı mesajında, "Sosyal medya hesabımı Ukrayna'nın Kharkiv bölgesindeki Perinatal hastanesinin müdürü Irina'ya veriyorum. Irina oradaki hamile kadınlara sağlıklı bir doğum yapmaları için yardım ediyor. Orada zor durumda olan yeni doğanlara solunum cihazı makinesi bağışlarınız için teşekkür ediyoruz. Hikayelerimde Irina ve sağlık çalışanlarının hayat kurtarmak için mükemmel çalışmaları hakkında daha fazla bilgi bulacaksınız. Lütfen elinizden ne şekilde gelirse bu insanları desteklemeye ve UNICEF gibi kuruluşları desteklemeye devam edin. Beraber bir fark oluşturabiliriz" ifadelerini kullandı.

David Beckham, 71 milyon takipçili Instagram hesabını Ukraynalı doktora verdi

ÇALIŞMA KOŞULLARINI PAYLAŞTI

Ukrayna'daki savaşın sonuçlarına ve yaşanılanlara dikkat çekmek için Beckham'ın Instagram hesabında paylaşım yapan Harkov Perinatal Merkezi Müdürü Doktor Irina Kondratova hastanedeki çalışma koşullarının görüntülerini paylaştı. Kondratova, hastanedeki görüntüleri Beckham'ın Instagram sayfasındaki hikayeler bölümünde yayınladı.

David Beckham, 71 milyon takipçili Instagram hesabını Ukraynalı doktora verdi

"BOMBALAMA DEVAM EDİYOR"

Kandrontova, "Savaşın ilk gününde hamile kadınlar ve anneler bodrum katına tahliye edildi. Birlikte korkunç bir 3 saat geçirdik. Ne yazık ki, yoğun bakımdaki bebekleri hayat kurtaran ekipmanlara ihtiyaç duydukları için bodrum katına alamıyoruz. İlk günler en zoruydu. Bombalama ve protestolarla nasıl çalışılacağını öğrenmek zorundaydık. Bu benim işim ve 24 saat boyunca devam ediyor. Her gün buradayım" ifadelerini kullandı.

David Beckham, 71 milyon takipçili Instagram hesabını Ukraynalı doktora verdi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vladimir Putin David Beckham Ukrayna Rusya Haberler

500

Yorumlar (4)

Dilnihat Özyeğin:

Savaş olan her coğrafyada göstersenize bu duyarlılığı !!! Benden olmayanın canı çıksın mantığı !!!

34
14
yanıtYanıtla
Melih Kılaç:

vauv ne buyuk bı destek tamam bu destekle ukrayna savaşı kazanır.Bu savaşı siz çıkardınız zaten bı de utanmadan destek mı oldugunuzu savunuyorsunuz ingılizin tıs çıyanları

16
21
yanıtYanıtla
Repentant Sinner:

He savaşı beckham çıkardı. ne adamlarsınız ya. Hükümetlerle halkların insanın bireyin farklı olduğunu bi türlü anlayamıyorsunuz. tabi siz 20 yıldır sürü halinde yaşadığınız için kendi fikriniz yok. Çoban ne derse onu yaparsınız.

13
11
yanıtYanıtla
OKUR:

yaptığınız yardım iyi güzelde sizden olmayan insanlar katledilirken nerdeydiniz?bu tam bir haçlı zihniyeti

16
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title