Haberler

Dana Ödüllü Futbol Turnuvası

Bartın'ın Kozcağız Beldesi'nde dana ödüllü futbol turnuvası düzenlendi.

Bartın'ın Kozcağız Beldesi'nde dana ödüllü futbol turnuvası düzenlendi. Birbirinden çekişmeli maçların oynandığı turnuvada, kupanın ve dana ödülünün sahibi Akgünpen spor oldu.

15 Haziran'da başlayan 22 takımın 4 grupta mücadele ettiği 8 takımın gruplardan çıktığı turnuvada şampiyon Akgünpen spor oldu.

Finalde Japonpazarı spor ile karşılaşan Akgünpen spor, rakibini 3-1 mağlup ederek hem kupanın hem de dananın sahibi oldu. Akgünpen spor ilk yarıyı Ferit Akyemiş'in serbest vuruştan attığı golle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda Ümit Akyemiş ve Mevlüt Özaltın ile iki gol daha bulan Akgünpen spor durumu 3- 0 yaptı. Japonpazarı spor turnuvanın gol kralı Semih'in attığı gol ile durumu 3-1'e getirdi. Maç bu skorla tamamlandı. Akgünpen spor'da iki oyuncu, Japaonpazarı spor'da 1 oyuncu kırmızı kartla oyundan atıldı. 15 Haziran'da başlayan Kozcağız Belediye spor suni cim saha futbol turnuvasında şampiyonluk kupasını Akgünpen spor alırken, dana ödülünün de sahibi oldu. Turnuvada 3.lük mücadelesinde Demirci Ahmetler spor ile Madengücü spor karşı karşıya geldi. Madengücü rakibibini 5-2 yenerek turnuvanın 3'üncüsü oldu. Turnuvanın en centilmen takımı Oruçlar spor seçildi.

Turnuvada şampiyonluk maçına Ak Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, İlçe Başkanı Regaip Bayraktar, Yortan Pazarı Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, Arıt Belediye Başkanı Şahidi Kuşçu ve Perşembe Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi'nin yanısıra ASKF Başkanı Turgut Altınçubuk' da Katıldı.

HAVAİ FİŞEK GÖSTERİLİ TÖREN

Kupa töreninde ilk olarak turnuva boyunca maçları takip eden Jandarma Karakol Komutanı Kd. Bşçvş. Efrail Dilmen'e Plaketini Veren Başkan Mustafa Karaman kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. Turnuvada 15 gol ile gol kralı olan Japon Pazar spor'dan Semih Çay'a ödülü olan kramponu Bartın spor Kulübü Başkanı Ercan Aydın verdi. Turnuvanın en centilmen takımı ödülünü alan Oruçlar spor'un kupasını Jn. Kd. Bşçvş. Efrail Dilmen verdi. Turnuvada 3. olan Madengücü spor Kupasını Ak Parti İl Başkanı Yaşar Arslan'ın elinden aldı.

Turnuvada ikinci olan Japon Pazarı spor ödülünü ve kupasını ASKF Başkanı Turgut Altınçubuk'un elinden aldı. Şampiyon olan Akgünpen spor'a ödülünü ve kupasını Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman verdi.

Kupasına kavuşan Akgünpen spor'lu oyuncuların sevinçleri görülmeye değerdi. Havai fişek eşliğinde kupasını alan Akgünpen spor'lu oyuncular büyük ödül olan dana ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

KARAMAN VE ÜSTÜNBAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman yaptığı açıklamada, "Turnuvaya katılan 22 takıma, 20 gün süren bu futbol şöleni için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu yıl ilki gerçekleşen turnuvadan gerekli tecrübeyi kazandıklarını ve önümüzdeki senelerde daha kapsamlı daha büyük ve görsel Showlarla süslenmiş bir turnuva düzenlemeyi düşünüyoruz"dedi.

Kozcağız Belediye spor Kulüp Başkanı Orhan Üstünbaş Belediye Başkanı Mustafa Karaman'a gösterdiği ilgi, alaka ve katkılardan dolayı teşekkür etti. Bu yıl ilki düzenlenen turnuvada yer yer tatsızlıklar olsa da turnuvanın görsel bir şölen havasında geçtiğini ve kulüp olarak gereken notları tuttuklarını, Kozcağız Belediye spor için futbolcu izlediklerini dile getirdi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kozcağız Beldesi Mustafa Karaman Ak Parti Bartın Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title