Haberler

Cüneyt Çakır, Türkiye'den ayrılıyor! İşte yeni sezonda düdük çalacağı lig

Güncelleme:

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, Süper Lig'e veda ediyor. Konuyla ilgili çarpıcı bir iddiada bulunan eski hakem Deniz Ateş Bitnel, "Cüneyt Çakır'ın Türkiye'de hakemlik yapmasına belki de müsaade edilmeyecek önümüzdeki sezon. Ama Dünya Kupası bekleniyor. Cüneyt Çakır'ın da karşı bir hamlesi var." derken deneyimli hakemin yeni sezonda Suudi Arabistan'da çalışacağını belirtti.

Türkiye'nin en popüler hakemi olan Cüneyt Çakır'ın Süper Lig'deki son dönemi olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. TV 100'de yorumculuk yapan eski FIFA kokartlı hakem Deniz Ateş Bitnel, deneyimli hakemin yeni sezonda Suudi Arabistan'da çalışacağını belirtti.

"ANLAŞMA SAĞLANDI"

Deniz Ateş Bitnel yaptığı açıklamada, " Cüneyt Çakır'ın Türkiye'de hakemlik yapmasına belki de müsaade edilmeyecek önümüzdeki sezon. Ama Dünya Kupası bekleniyor. Cüneyt Çakır'ın da karşı bir hamlesi var. Cüneyt Çakır Suudi Arabistan Futbol Federasyonu ile görüşmelerini devam ettiriyor. Anlaşma sağlandı." ifadelerini kullandı.

Cüneyt Çakır, Türkiye'den ayrılıyor! İşte yeni sezonda düdük çalacağı lig

500 BİN DOLAR KAZANACAK

Ajansspor'da yer alan habere göre, Cüneyt Çakır, Arap ülkesinin Futbol Federasyonu ile sözleşme imzalaması durumunda astronomik bir maaş alacağı iddia edildi. Çakır'ın Suudi Arabistan'dan 1 sezon için 500 bin dolar kazanacağı konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suudi Arabistan Cüneyt Çakır Haberler

500

Yorumlar (10)

Es ruzgar:

Maliye neden hakemlerden futbolculardan teknik direktörlerlerden vergi almiyosun Avrupa alıyor vergi Türkiye'de niye yok

96
6
yanıtYanıtla
ercüment kaya:

iyiler hep gitmek zorundamı

23
62
yanıtYanıtla
ÖMER ÇELİK:

İyi mi?

yanıt4
yanıt0
Metin Demir:

önemli maçlara kim ince ayar çekecek palabıyıkmı

59
9
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Türkiye'nin en başarılı hakemi... Dört büyükler mağlup olunca her zaman hakem suçludur. dört büyük tk taraftarını ne dediğine bakmayın bile.

12
9
yanıtYanıtla
Cem Ergül:

Ohhhh kurtuluyoz cücüden avrupada düzgün türkiye de ayarcı

11
5
yanıtYanıtla
Cenk Numan:

Parayı veren düdüğü ÇALDIRIR!

15
1
yanıtYanıtla
Murat Gün:

Galatasarayıda alsın götürsünler ??????

5
2
yanıtYanıtla
Zamla BOĞUŞANTÜRK:

Yok mahsur. Cüneyt Çakır her yerde hakemlik yapar.

4
3
yanıtYanıtla
A B:

Paraya para katacak demek ki akıllı insan her zaman şansı kendine çekermiş

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title