Haberler

Cüneyt Çakır'ın Penaltı Kararı Tepki Topladı

Güncelleme:

Bayern Münih - Atletico Madrid maçını yöneten Cüneyt Çakır, konuk ekip lehine verdiği penaltıyla geceye damgasını vurdu.

Bayern Münih ile Atletico Madrid arasındaki zorlu UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçını yöneten Cüneyt Çakır, Atletico lehine verdiği penaltı kararıyla gündeme geldi.

Cüneyt Çakır'ın verdiği penaltı kararı sonrası, olumlu kullanamasa da pozisyonun kahramanı Fernando Torres, maçın ardından yorum yaptı. Torres, "Maçtan sonra tekrar izledim. Pozisyon kesinlikle penaltı değil. Fakat, hakemler de insan ve hata yapabilirler." dedi.

"ALDATILDIK"

Bayern Münih cephesinden ise Cüneyt Çakır ile ilgili farklı yorumlar geldi. Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, "Hakem tarafından aldatıldığımızı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Philipp Lahm ve Pep Guardiola ise Rummenigge'nin aksi yorumlar yaptı. Lahm, "Hakemle alakası yok, biz kendimize bakmalıyız." derken, Guardiola ise, "Futbol konuşalım, hakemi değil." yorumunu yaptı.

"YANLIŞ KARAR VERDİ"

Öte yandan, İspanyol hakem yorumcuları ise pozisyonun ceza sahası dışında gerçekleştiğini ve Cüneyt Çakır'ın yanlış bir karar verdiğini söylediler.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fernando Torres Atletico Madrid Bayern Münih Cüneyt Çakır Spor Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (11)

esser:

hakem diye şuna da maç yönettiriyorlar ya yazıklar olsun

7
28
yanıtYanıtla
johhny:

türk işte ne bekliyonuz hangi türk hakem başarılı ki

7
17
yanıtYanıtla
göktürk:

Türk''ler seni ve atalarını zamanında dize getirdiği için mi bu nefret? elbet TÜRK''ün gücünü tekrardan göreceksiniz. . . bekleyin coniler

yanıt12
yanıt53
hasann:

kapa lan çeneni coni seni

yanıt3
yanıt2
fenerbahçeli:

bizde cafede izlerken içerde gördük nasıl olacak şimdi. orda iki hareket yapıyor sağ ayağı ile dışarda sol ile içerde müdahele ediyor. ikincisi net faul

16
1
yanıtYanıtla
beton:

hakem türk olmasaydı bu topcular konusacak mıydı. cüneyt macı son derece iyi yönetti

11
2
yanıtYanıtla
görkem:

turu geçemeseydi torresi görürdüm penaltı diye ağlardı cüneyt hoca çok güzel bir yönetim gösterdi. zaten her maçta kazanan taraf hakem hakkında bişi söylemez hakem hakkında konuşmak istemezler. kaybeden taraf ise sadece kendilerine haksızlık yapılan pozisyonları konuşur bu değişmedikçe hakemlere kimse laf söylemesin

2
3
yanıtYanıtla
DERYA:

EYYAMCININ KRALI

0
0
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, Miftaul Cennet duasını okumayı alışkanlık haline getir. Kazadan beladan emin olmak için, kıyamet günü felaha ermek için, dilek-hacet ler için, yoksulluktan korunmak için. Mutlaka okumayı alışkanlık haline getir.

0
0
yanıtYanıtla
basit problem:

Küfür, taciz, şike = futbol

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title