Haberler

Cristino Ronaldo: Dünyanın En İyi Oyuncusuyum

Güncelleme:

Cristiano Ronaldo, ülkesi Portekiz'de bir kez daha yılın futbolcusu ödülüne layık görüldü. Yıldız futbolcu aldığı ödülün ardından, "Dünyanın en iyi oyuncusuyum." dedi.

Yıldız oyuncu ödül töreni sonrası yine iddialı açıklamalar yaptı. LaLiga'daki son Girona maçında 4 gol birden atarak, gol krallığı yarışında yeniden iddialı duruma gelen Ronaldo, dünyanın en iyi oyuncusu olduğunu savundu.

"İYİ OLDUĞUMU HER ZAMAN SAHADA GÖSTERİYORUM"

Bu açıklamanın kendini beğenmişlik olarak nitelendirilmemesini gerektiğini belirten Ronaldo, "Her zaman en iyi olduğumu söylüyorum. Çünkü buna sadece inanmakla kalmıyor; her seferinde sahada da gösteriyorum" dedi.

Ronaldo parlak kariyeri boyunca 5 kez Altın Top, 2 kez de FIFA yılın futbolcusu ödülüne layık görülmüştü. Ödül törenine Beşiktaşlı Ricardo Quaresma, Pepe, Göztepe'nin file bekçisi Beto ve eski Fenerbahçeli Bruno Alves de katıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (17)

RONALDO:

DÜNYA FUTBOL TARİHİNİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN KALİTELİ EN İYİ FUTBOLCUSU C. RONALDODUR DOĞRUYA DOĞRU MESSİNİN ŞANSIZLIĞI RONALDO İLE AYNI DÖNEM FUTBOLCULUK HAYATI OLMASI YOKSA MESSİDE İYİ YETENKLİ BİR FUTBOLCU AMA İKİSİNİ KIYASLAINCA RONALDO BİR TIK DAHA KALİTELİ

13
5
yanıtYanıtla
bla bla:

otoriteler bu durumun tersini söylüyor

yanıt0
yanıt0
Sorunlar:

Mesi dünya yıldızı

4
9
yanıtYanıtla
Messi:

Ronaldoyu messiyle kiyaslayan armutlar ronaldo kac adami calimlayabiliyor messi dunyali degil uzayli tek gercek bu kiskanmayin

6
6
yanıtYanıtla
GORKEM:

peygamberim benim

1
10
yanıtYanıtla
messi:

madrid fanıyım dünyanın en iyi en tarihli kulübü madrittir ama gelmiş geçmiş en iyi futbolcuda messi dir . kendine denk olan oyuncu da neymardır belki ufak bi tık üstündesin

3
6
yanıtYanıtla
METİN:

RONALDO SADECE GOL ATIYOR AMA MESSİ HEM ATIYOR HEM ATTIRIYOR . . MESSİ 1 ADIM ÖNDE

2
5
yanıtYanıtla
MESSİ TAKLA ATAR ANCA:

RONALDO İLE MESSİ Yİ HALISAHAYA BİLE ÇAĞIRMAM ÇÜNKÜ GELMEZLER

yanıt0
yanıt0
DRJOHNFİRE:

EN İYİSİ OLDUĞUN KESİN. MESSİ EN İYİ OLURKEN NEYMAR SUAREZ XAVİ İNYESTA BUSQUES LE OYNADI SEN PORTEKİZİ TEK KRAL YAPTIN SAYGILAR.

5
2
yanıtYanıtla
OKUYUCU:

DOĞRU SÖYLEMİŞ RONALDO EN İYİSİ

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title