Haberler

    Ronaldo'nun Vücut Yağ Oranı Süper Modellerinkinden Daha Az

    Güncelleme:

    Yapılan bir araştırmada Cristian Ronaldo'nun ünlü model Rosie Huntington-Whiteley'in yağ oranından bile daha az yağ oranına sahip olduğu ortaya çıktı.

    Cristiano Ronaldo'nun Şampiyonlar Ligi finalindeki gol senvincinin ardından Avrupa medyası yıldız oyuncunun vücudunun nasıl böyle bir hale geldiği konusunda araştırma yaptı.

    ''GÜNDE 3000 MEKİK ÇEKERİM''

    Ronaldo'un vücudunun yoğun bir çalışmanın eseri olduğu sonucunda varılan araştırmada Ronaldo'nun açıklamlarına da yer verildi. Ronaldo bir günde üç bin mekik çekebileceğini belirtirken günde sekiz saat uyku uyuduğunu ve aldığı besinleri sağlam bir diyetle erittiğini açıkladı.

    2 METRE 7 SANTİM SIÇRIYOR

    Hava toplarındaki başarısı hakkında bilgiler verilen Ronaldo hakkında müthiş bir sonuca varıldı. Ronaldo'nun 2 metre 7 santim sıçradığının altının çizildiği araştırmada bunun NBA basketbolcularından bile daha yüksek bir rakam olduğu belirtildi.

    SÜPER MODELLE KIYASLANDI

    Araştırmanın en dikkat çeken noktalarından bir tanesi ise Portekizli futbolcunun vücut yağ oranının çoğu süper modelden az olduğuydu. Cristian Ronaldo'nun ünlü süper model Rosie Huntington-Whiteley'in yağ oranından bile daha az yağ oranına sahip olduğu araştırmada yer aldı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Rosie Huntington Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title