Haberler

Çorum Alaca'da düzenlenen voleybol turnuvasında Alaca Önder şampiyon oldu

Güncelleme:

Çorum'un Alaca İlçesi'nde düzenlenen geleneksel voleybol turnuvasında Alaca Önder ile Kağızman Gençlik spor arasında oynanan final müsabakasında Alaca Önder 3-2'lik skorla şampiyon oldu. Müsabakaya birçok protokol üyesi ve spor sever katıldı.

Çorum'un Alaca İlçesi'nde, belediye tarafından geleneksel olarak düzenlenen voleybol turnuvası büyük heyecana sahne oldu. Alaca Önder ile Kağızman Gençlik spor arasında oynanan final müsabakasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kupanın kazananı 3-2'lik skorla Alaca Önder oldu.

Final müsabakasına Kaymakam Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Arslan ve Yardımcısı Uğur Tunçel, AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Ağaçtan, MHP İlçe Başkanı İsa Duru, MHP Belediye Başkan adayı Şerif Arslan, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, daire amirleri ve çok sayıda spor severler katıldı. Müsabaka sonucunda protokol üyeleri tarafından dereceye giren takımlara ödülleri verildi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çorum Alaca Kağızman Voleybol Gençlik Alaca Çorum Alaca Spor Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title