Haberler

Gözaltına Alınan Constant'ın İlk Görüntüleri

Güncelleme:

Atatürk Havalimanı'nda görevli personel ve polise küfür ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen Trabzonsporlu Kevin Constant'ın görüntüleri ortaya çıktı.

Atatürk Havalimanı'nda görevli personel ve polise küfür ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen Trabzonsporlu Kevin Constant, savcılıkta verdiği ifadesinin ardından Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne sevk edildi.

YÜZÜNÜ GİZLEDİ

Dönemin teknik direktörü Ersun Yanal tarafından kadro dışı bırakılan Kevin Constant, futbolundan ziyade olaylarıyla gündeme gelmesiyle biliniyor. Constant, adliyeye sevk edildiği esnada görüntülendi. Basın mensuplarının görüntü almasını istemeyen Constant'ın yakınları kameralerı engellemeye çalıştı ama başarılı olamadı. Bu sırada Constant üzerindeki kıyafetle yüzünü gizlemeye çalıştı.

YABANCILAR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NE SEVK EDİLDİ

Bordo-mavili takımın Gineli futbolcusu Kevin Constant, Fransa'nın Nice şehrine gitmek için geldiği İstanbul Atatürk Havalimanı'nda güvenlik görevlisi, terminal personeli ve polise küfür ettiği iddiası ile gözaltına alınmıştı. Savcının isteği üzerine Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na getirilen Costant, savcılıkta verdiği ifadesinin ardından Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne sevk edildi.

OLAY NASIL GELİŞTİ?

Edinilen bilgilere göre Trabzonspor futbolcusu Kevin Constant, Türk Hava Yolları'nın 08.30'da kalkış yapacak tarifeli uçağı ile İstanbul'dan Nice'ye gitmek için Atatürk Havalimanı dış hatlar terminaline geldi.

FARKLI BÖLÜMDEN GEÇMEK İSTEDİ

Bilet işlemlerini yaptıran futbolcu, pasaport kontrol noktasına geldi. Yurt dışına çıkış işlemleri yaptırmak için geldiği pasaport kontrol noktasında ekonomi sınıfı bileti olmasına rağmen burada Business Class yolcuları için bulunan bölümden geçmek istedi. Buna yer hizmeti görevlisi izin vermeyince tartışma çıktı.

KÜFÜR ETTİ GÖZALTINA ALINDI

Yer hizmeti ve özel güvenlik personeli kendilerine futbolcu tarafından küfür edildiği iddiasıyla şikayetçi olurken olay polise intikal etti. Tartışma polis geldikten sonrada devam etti. Polis de, kendisine futbolcu tarafından küfür edildiği gerekçesiyle şikayetçi olunca Constant gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Elmero Mobil-IOS:

Hadini bileceksin burasi tanzanya degil hirbo:))

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu hareketi rusyada yapsaydi sibiryaya sürgüne gönderirlerdivah türkiyem

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title