Haberler

Comolli Temaslara Başladı! Fenerbahçe'de Bruma Sürprizi

Güncelleme:

Gelecek sezon için ince eleyip sık dokuyan Fenerbahçe'de Ersun Yanal, Galatasaraylı eski futbolcu Bruma'yı transfer listesine ekledi.

Kötü bir sezon geçiren Fenerbahçe, önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Kafasındaki takımı yaratmak adına transfer listesi için ince eleyip sık dokuyan Ersun Yanal sürpriz bir ismi listesine aldı.

BRUMA SÜRPRİZİ

Bir kanatta Moses'ı oynatmayı düşünen Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal diğer kanat için ise Galatasaray'ın eski futbolcusunu kadrosunda görmek istiyor. Maliyeti düşük ya da kiralık isimleri gündemine alan Fenerbahçe, Galatasaray'ın eski yıldızı Bruma'yı da sürpriz bir şekilde listeye dahil etti.

Akşam'da yer alan habere göre;Hücum gücü yüksek, süratli ve baskılı oynayacak bir takım oluşturmak isteyen Ersun Yanal, RB Leipzig'li kanat oyuncusunu istedi. Yönetim bu isme sıcak bakınca sportif direktör Comolli, 24 yaşındaki Bruma'yı kiralamak için temaslara başladı.

Comolli Temaslara Başladı! Fenerbahçe'de Bruma Sürprizi

GALATASARAY 13 MİLYON EURO ÖDEDİ

Alman ekibinde ikinci sezonunu geçiren Bruma, bu süreçte takımına 65 maçta 10 gol 5 asistlik katkıda bulundu. Kariyerinde en fazla gol ve asist ürettiği takım olan Galatasaray'da ise Bruma, 85 maçta 15 gol 21 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ersun Yanal Fenerbahçe Bruma Haberler

500

Yorumlar (17)

CAN DEP:

Kahr olduk bitik tükendik şimdi ne yapacagiz :)))

21
1
yanıtYanıtla
:

FENER RONALDOYUDA ALSA RONALDO KAZMAYA DÖNER . ÇÜNKÜ KULÜBÜN SUYU BOZUK . GELEN ADAMLARIN HEPSİ ELDEN AYAKTAN KESİLİYOR FENERE ADIM ATINCA .

15
2
yanıtYanıtla
GFB:

ERSUNA YOL DERBİDEN SONRA GÖZÜKÜR

10
2
yanıtYanıtla
Huzur:

Habere bak gs kahroldu diyo vah vah gs burama gibi kimler gelip gider siz emenikeyi alın tekrar kume düşünce faydası olur

7
3
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Conconlar hemen atlamışlar. Yok istemiyoruz falan. Yav he He. ..

2
8
yanıtYanıtla
gaddar:

Gerçekten kahroldum. . . FB ekonomisi canlanacak. . . sahada oyunuyla değil , tezgahta saat satarak FB ekonomisine büyük katkıda bulunur saatçi Bruma !!!

6
2
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

COMOLLİ BİR ADAMI İYİ DİYE ALACAKSA SİZ HEMEN O ADAMDAN VAZGEÇİN, KESİN ÇÖP TÜR.

4
1
yanıtYanıtla
sapkacı ya cevap:

comolli iyi dediği için alınmıyor artık hiçbir oyuncu comolli artık sadece ersun un istediği adamlarla görüşme yetkisi var

yanıt0
yanıt1
yeniçeri:

Başlığa bakın , Galatasaraylıları kahreden habermiş.

5
0
yanıtYanıtla
PALA:

COMOLLİ HAREKETE GEÇTİYSE FENERLİLERDEN BAŞKA KİMSE KAHROLMAZ MERAK ETMEYİN. . .

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title